E o intrebare care depinde de mai multi factori. Pe de o parte generalizezi, iar pe de alta parte raspunsul poate depinde de ce intelegi tu prin stiluri. Cred ca preferintele muzicale ale unei persoane reflecta in anumite proportii, mai mult sau mai putin mari, personalitatea persoanei respective, insa fiecare are propria viziune asupra muzicii si motivele sale pentru propriile preferinte in materie de melodii. Cert este ca simplul fapt ca asculta acelasi gen de muzica nu e suficient pentru a asemana doua persoane. Fiecare are stilul propriu si sensul atribuit unei melodii poate varia de la o persoana la alta. E o greseala sa incerci sa determini firea cuiva dupa un criteriu atat de simplu.
Da, fiecare se comporta diferit! oricum astia cu rocku is cam adormiti mi se pare si nu cred ca-s buni la pat.deci vei fi dezamagita.reorienteaza-te rapid!
Bafta! :*
Hey hey heyAm un rocker in clasa, care are trupa si e destul de normal, e din ala cuminte, fara alcool si alte nebuneli, pare chiar tocilar
Se duc sa sacrifice animale mici in biserici. *sarcasm*. Sfinte Dumnezeule. ce intrebare mai e si asta mai omule mai?