I
1.Nu sunt egoistă, recunosc...Da.Şi când spun da, mă refer la modul de gândire, la felul de a privi viaţa, la gradul de maturitate...
2.Emo.E ok, atâta timp cât nu încerc să găsească o modalitate de a-şi tăia venele.Ojă neagră folosesc şi eu, port haine negre, ascult rock şi trăiesc o lume interioară.Gay... ştiu că discriminarea nu intră în codul bunelor maniere, dar nu sunt de acord cu asta.Cu atât mai mult căsătoria între 2 persoane de acelaşi sex.Mi se pare inadmisibil.Ciudaţi...ciudată mă consider eu.Şi ciudată mă consideră toţi cei din jurul meu, pentru că sunt diferită de restul lumii.Tocilari.Sunt ok. Oameni care investesc în propria cultură. Pitzi. Femei care consideră că au lumea la picioare, doar pentru că se consideră importante.Ele marginalizează pe cei din jurul lor, crezând că ele sunt perfecte, dar se străduiesc în zadar.
3.Da.Puţini văd şi ştiu ce reprezintă cu adevărat cuvântul "frumuseţe". Bucuria vine cu un zâmbet şi o vorbă frumoasă. Adevărata bucurie soseşte din lucruri spontane, lucruri mărunte şi aparent lipsite de importanţă, pe care mulţi nici nu le văd.
4.Da.Din nefericire, mereu pierd persoanele dragi sufletului meu.
5.Da.Trec foarte rapid de la un moment la altul, de la un zâmbet la o lacrimă şi viceversa.Cel mai mare defect al meu este că am o sensibilitate exagerată, ieşită din comun, deşi încerc mereu să ascund asta.Deci mă întristez repede.
6.Biologia,mai exact anatomie.
7.Doctori,te omoară fără să îţi afle ultima dorinţă. Pompieri,pot să îşi piardă viaţa oricând,riscantă meserie.Şi sunt deranjaţi oricând, la orice oră.Au o viaţă zbuciumată. Poliţişti, fraieri cu diplomă, care vor să le umplii buzunarul cu bani de pe amenzi, etc.
II
1.Iubire.Banii se fac în timp şi frumuseţea se pierde tot în timp.Adevărata frumuseţe se găseşte în suflet.
2.Prefer maimuţa. Oricum, se zvoneşte că am fi urmaşii ei.
3.Maturitate.Copilăria a trecut şi nu a fost fericită. Adolescenţa a trecut şi ea.Din toate am rămas cu maturitatea.
4.Smiley,CRBL şi Andra.
5. Dramă, romantic.
6.Nini.
1. Toti santem egali numai ca cine e prost/a se crede mai destept decat altcineva, 2. Gay si lezbienele mi se par oameni ciudati cu mintea distrusa dar restul e treaba lor daca se descurca in viata e bine, 3. Nu neaparat conteaza si exteriorul, 4. Logic ca da, 5. Depinde de situatie, 7. Isi fac datoria, unii find nesimtiti altii nu, 8. Bani, 9. Maturitate, 10. Toate categoriile de filme. Sant un om experimentat nu am raspuns la toate intrebariile pentru ca nu imi corespund toate.
1 nu
2...n-am parere
3 da
4 nu mai stiu
5 ma enervez repede
6 toate
7 n-am parere
1 bani
2 bizon
3 copilarie
4 -
5 drama
6 nu cunosc
acum eu: de ce le bagi pe toate in aceeasi oala? cu ce ne alegem d-aici?
1.DA
2.Nu prea ma intereseaza de ei.
3.Da ♥
4.Da,doar pentru una.
5.Foarte repede!
6.Pai...nu prea stiu, imi plac toate.
7.Pai o parere destul de buna.
||.
1. Iubire
2.Crocodil
3.Adolescenta
4.Toti
5.Romatic si horror
6.Ambele,dar mai mult Violeta.
,,1.DA" macar esti sincera
Da a fost sincera
Ok nici eu nu sunt egoista dar asta se numeste razbunare
Razbunare? E treaba ta daca te consideri superioara, nu am nicio problema cu asta. Raspunsul tau m-a amuzat pentru ca, desi a parut foarte sigur (ai scris cu majuscule), nu a fost argumentat in niciun fel. Nu am vrut sa-mi bat joc.
Si, ce mi-ai facut ca sa ma razbun?
1.Nu cred.
2.Sa ii luam pe rand:
-emo: niste copii care au nevoie disperata de atentie si nu o pot obtine altfel (asta in caz ca te referi la dudele alea de se-mbraca numai in chestii negre, stramte si extrem de gay, se taie pe vene si asculta Tokio Bordel, nu la persoanele emotive)
-gay:nu judec oamenii dupa orientarile sexuale;
-ciudati: depinde ce intelegi tu prin,, ciudati";
3.Din nou, o notiune subiectiva. Eu cand spun,, frumos" ma gandesc la o persoana cu un aspect fizic placut, nu la un om cu mai multe calitati morale. Da, pun mai mult pret pe caracter decat pe aspectul fizic al unei persone, in cazul in care te referi la asta, insa nu pot sa neg faptul ca ma intereseaza si cum arata persoana in cauza. Primul lucru pe care il observ la o persoana este aspectul fizic, evident.
4.Da, presupun.
5.Destul de repede.
6.Civica sau tehnologia, nu de alta dar imi pierd 2 ore pe saptamana in sala de clasa stand degeaba, nu mi se preda aproape nimic.
7.Ar trebui sa am o parere buna, doar pentru ca, teoretic, au niste meserii,, nobile" si ajuta oamenii? Cati dintre medicii crezi ca au ajuns medici pentru ca le-a placut sa ajute si cati pentru ca stiau ca se castiga bine (si aici ma refer la spaga, nu la salarii).
1.Neah.
2.Porc, deoarece nu ma hranesc cu maimute, bizoni si crocodili.
3.Adolescenta.
4.Nu, multumesc.
5. Drama/thriller.
6.Nu am auzit de ei/ele.
!
1. DA (am si eu motivele mele)
2. Da-i in gatu masii
3. Maybe
4 OOO da
5 Uneori
6 Fizica, Chimie
7 Merita o prima
!
1. IUbire
2. Porc
3 Copilarie
4 Kazi Ploae
5 Toate, mai putina drama
6 what?
1. Cateodata.
2. Tot oameni is si aia.
3. Nu stiu.
4. Dadada.
5. Sa zicem.
6. Maica-mea.
7. Ma intimideaza.
1. Bani, ofc.
2. Mama nu-i pe acolo?
3. Adolescentaaaa.
4. Max Green, na.
5. Horror.
6. Ioi, niciodata nu mi-au placut astea.
Andytza03 întreabă:
bbbbbbbbnbbbb întreabă: