De ce nu? Decat un roman betivan care sa o bata mai bine un strain care sa o respecte
Bineinteles, doar nu sunt atat de tembela sa fac discriminari pe baza nationalitatii, religiei, culorii pielii.
Tu ai ceva cu ungurii? Fratele meu a fost casatorit cu o unguroaica ( "a fost", pentru ca s-a prapadit), eu cu un sas, ramane ca urmasii mei sa se casatoreasca cu "alte nationalitati" cum zicea Ceausescu, si aici toata lumea ii includea pe rromi!
Nu conteaza daca e roman, rrom, maghear, tur sau bulgar. Ce conteaza este sa se poarte bine sa ma respecte pe mine si pe copilul meu. Sa nu-l faca sa sufere.
Eu cand o sa am un copil o sa il las sa aiba relatii cu cine il/o va face fericit/a...pentru ca asta e important
Dar bineinteles, ce, maghiarii nu-s oameni? Tot oameni sunt si tot o gaura-n fund au.
Si ca sa fac o paranteza, fiind maghiara ( eu, personal), normal ca mi-as lasa copilul sa se marite cu o persoana de aceiasi etnie, evident, daca ar vrea.
Tinand cont de faptul ca sotul meu este maghiar, ar fi culmea sa ma impotrivesc relatiei viitorilor mei copii cu o persoana de alta nationalitate oricare ar fi ea, mai ales ca si familia mea la inceput nu au fost incantati de sotul meu din cauza ca e maghiar, dar am luptat pentru. iubirea noastra si s-au convins ca e tot om si nu orice om ci unul care ma iubeste si ma respecta.
Important e sa fie om, nu conteaza prea mult de unde provine sau ce culoare a pielii are, insa daca parintii pot sa fie rasisti, pot exista probleme. Nu stiu cati dintre parinti ar fi de acord ca fata lor sa se marite cu un negru, desi toti suntem oameni si important este sufletul si mintea. Eu personal nu am nimic cu nici o etnie. Dragostea invinge si rasismul si gandurile rele ale altora.
Cand voi fi mama(mai e pana atunci) imi voi lasa copilul sa umble cu cine vrea, daca stiu ca persoana respectiva e de incredere. I-as invita partenerul acasa pentru a vede ce fel de persoana este. Sincer, nu as face niciodata diferente, deoarece stiu cum este sa ti se interzica ceva ce doresti cu adevarat pentru ca asta imi fac mie uneori parintii. Nu as vrea ca copilul meu sa treaca prin ce trec eu. Pup.
yuki întreabă: