Uite, ai 12 ani. Corpul tău are nevoie de acele fibre pe care doar carnea ți le poate oferi acum! A fi vegetarian în România nu ajută, pentru că fabricile noastre de măcelărie (ori de unde importăm) fac o treabă mult mai corectă statistic și bine finanțată decât în alte țări sau zone (ex: America). Poți împrăștia bunătatea către animale prin mii de alte forme! Poți mai întâi să lași de mâncare prin zona locuinței tale sau pe unde frecventezi pentru câinii și pisicile sălbatice. Poți lăsa slănină pe ramurile copacilor pentru păsări. Te poți ruga și mulțumi mâncării pe bază de carne de fiecare dată când o faci. Știu că te doare inima că cineva e sacrificat pentru ca tu să îl mănânci, dar crede-mă, dulceațo, a fi vegetarian nu ajută acum. Mănâncă ♥️
Nu prea poate nimeni sa îți schimbe dorinta sau gândirea.
Eu nu sunt nici pro nici contra vegetarienilor, dar ma gândesc ca deși nu mănânc eu carnea lor cineva tot o face iar ele tot mor.Asa ca...
Plus ca porcul,găină,mielul, vaca etc sunt animale procreate pentru hrana ce îți oferă și vitamine și proteine.
E alegerea ta ce vrei sa faci, dar asta ar însemna să nu mai mănânci nici oua, nici lapte, nici brânză ca toate provin de la animale.
MadaAwwr întreabă: