Toti nebunii zic ca nu sunt nebuni, ma rog mai sunt exceptii si ma numar printre ele.
Cred ca e doar o frica pe care o avem majoritatea cand suntem mici. Timpul o sa te scape de teama odata ce o sa te mai maturizezi.
Nu ai cum, umbra te urmareste peste tot. Ti-as recomanda sa faci ce face iepurasul - sa te sperii si de umbra ta si sa fugi pana slabesti nu situ cate kg. - Gandeste-te la asta mereu, si ori iti trece, ori fugi pana scoti limba afara.
Noaptea cand simti ca este cineva in casa te dai jos din pat si te duci sa te uiti. Pur si simplu. Aprinzi luminile, te mai plimbi, mai bei un pahar cu apa sa te linistesti . Trebuie sa iti infrunti teama sa scapi de ea. Si eu am impresiile astea. Chiar acum este mai intuneric si parca simt ca este cineva pe hol in timp ce stau si tastez. Dar stiu ca usa este inchisa, stau la un etaj destul de sus si doar nu o sa se catere cineva. Stiu ca sunt in siguranta trebuie sa iti spui in gand tot felul de argumente( Este un cartier linistit; Usa este inchisa; Nimeni nu imi vrea raul) si tot felul de alte lucruri care o sa te faca chiar sa uiti de "umbra" respectiva. Eu asa mi.am invins.o si chiar si pe strada
Eu am pus nu cu intentia de a rade sau de a.mi bate joc. Nu stiam ca o sa se transforme in unul care nu mai poate de ras
nyoentox2002 întreabă: