anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey! :* De la ce varsta iti poti face tatuaje permanente? Si cam cat costa?

10 răspunsuri:
| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună!
Nu există o anumită vârstă.
Dacă vrei un tatuaj poţi să-ţi faci şi acum, chiar dacă eşti minoră.
Vorbind de preţ, acesta variază în funcţie de mărime, culoare şi model.
Pa-pa.

| st3fDub a răspuns:

Buna! Iti poti face de la orice varsta.Pretul difera in functie de model, marime, culori, timpul de executie. Poti alege un tatuaj 3d, care e mai scump comparativ cu unul simplu.De obicei, pe site-urile saloanelor de tatuaje nu e afisat tariful. Poti da un telefon si poti cere informatii.Eu asa am facut.Bafta!

| plasticsmile a răspuns:

In mod normal si legat de la varsta de 18 ani iar pretul este in functie de marime, de culori

| Holyman a răspuns:

Normal de la 18 ani, cat despre pret nu stiu!

| mimiwewem a răspuns:

Bună. De la 18 ani! (foarte sigur ți-o zic deoarece când avea 17 ani a vrut să-mi fac, și unde a vrut a zis că nu se riscă pentru că sunt minoră )Depinde ce mărime vrei, de exemplu unul micar costa vreo 50 de lei.

| Yaesmin a răspuns:

De la 18 ani iti poti face tatuaje. Daca tatuajul e mare costa vreo 2-3 milioane, daca e mai micut un milion.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai depinde si de locul in care ti-l faci, culoare, marime etc
Oricum de la 18 ani este legal, inainte nu este legal si poti sa ai probleme mari!
Oricum o sa iti faca numai rau si poti face cancer de piele fatuco, nu cred ca a vrea asta!
Si daca totusi o sa iti dai seama o sa fie prea tarziu daca ti l-ai pus pentru ca sa il scoti costa mult mai mult si este foarte dureros!

| AngelikGamer a răspuns:

De la ce varsta vrei draga, daca esti rebela.Pretul e negociabil, nu stiu exact.

| CatalinaMaria17 a răspuns:

De la orice varsta.

| pqbrunethapq a răspuns:

Iti poti face tatuaj de la ce varta vrei.Iar cat costa... depinde cat de complex e tatuajul si cata culoare foloseste! big grin