Bună!
Nu există o anumită vârstă.
Dacă vrei un tatuaj poţi să-ţi faci şi acum, chiar dacă eşti minoră.
Vorbind de preţ, acesta variază în funcţie de mărime, culoare şi model.
Pa-pa.
Buna! Iti poti face de la orice varsta.Pretul difera in functie de model, marime, culori, timpul de executie. Poti alege un tatuaj 3d, care e mai scump comparativ cu unul simplu.De obicei, pe site-urile saloanelor de tatuaje nu e afisat tariful. Poti da un telefon si poti cere informatii.Eu asa am facut.Bafta!
In mod normal si legat de la varsta de 18 ani iar pretul este in functie de marime, de culori
Bună. De la 18 ani! (foarte sigur ți-o zic deoarece când avea 17 ani a vrut să-mi fac, și unde a vrut a zis că nu se riscă pentru că sunt minoră )Depinde ce mărime vrei, de exemplu unul micar costa vreo 50 de lei.
De la 18 ani iti poti face tatuaje. Daca tatuajul e mare costa vreo 2-3 milioane, daca e mai micut un milion.
Pai depinde si de locul in care ti-l faci, culoare, marime etc
Oricum de la 18 ani este legal, inainte nu este legal si poti sa ai probleme mari!
Oricum o sa iti faca numai rau si poti face cancer de piele fatuco, nu cred ca a vrea asta!
Si daca totusi o sa iti dai seama o sa fie prea tarziu daca ti l-ai pus pentru ca sa il scoti costa mult mai mult si este foarte dureros!
De la ce varsta vrei draga, daca esti rebela.Pretul e negociabil, nu stiu exact.
Iti poti face tatuaj de la ce varta vrei.Iar cat costa... depinde cat de complex e tatuajul si cata culoare foloseste!