Eu nu înțeleg această ceartă cu atât mai mult cu cât mulți dintre cei anti-Justin Bieber nu dau dovadă de vreo afinitate către valori superioare celor comerciale ieftine, din care face parte și Justin Bieber.
Câți dintre cei anti-Justin Bieber ascultă muzică mai bună decât Inna, Lady Gaga sau Deepside Deejays? Justin Bieber și cei enumerați de mine nu fac parte din aceeași oală? Dacă ar asculta Pink Floyd, Rolling Stones, Bon Jovi sau Chopin pe bune că i-aș înțelege.
Câți dintre cei anti-Justin Bieber se uită la filme de calitate, capodopere cinematografice, mai bune decât Twilight, Vampire Diaries sau alte filme și seriale tembele? Dacă s-ar uita la Casablanca, Crucișătorul Potyomkin, Hon Dansade En Sommar, Ben Hur sau Gladiatorul i-aș înțelege.
Câți dintre cei anti-Justin Bieber au ocupații mai deștepte decât să joace Metin, să dea commenturi pe Facebook sau să scrie prostii pe TPU? Dacă ar mai citi câte o carte, ar mai juca un Civilisation sau un bridge, ar mai băga un tenis, i-aș înțelege.
Pai persoanele anti Justin Bieber sunt niste terminati.Pana la urma baiatul chiar are telent dar se pare ca unii oameni sunt invidiosi pe succesul altora.Eu sunt la fel ca tine nici nu imi place muzica lui dar nici nu ma deranjeaza.Asa ca pentru acei terminati, lasati-l odata in pace vedeti-va de viata voastra si nu mai fiti asa invidiosi!
Munkyfunky întreabă:
MadaAwwr întreabă: