| CrInA222 a întrebat:

Hey! deci.a predat acum cateva luni colegul meu lectia la biologie melcul de livada, si am intrebat cat catareste unul iar profu mi-a dat tema sa cantaresc eu 10 melci! ..pana pe data de 4 iunie.Iar daca nu o fac imi da 2! si l-am rugat pe colegul meu sa nu ii aminteasca dar lacat de nesimtit e..inf..aveti vreo idee cum sa il conving sa nu ii aminteasca sau daca nu de unde sa fac rost de un cantar electronic! Dau funda la cel mai Rapid, Bun..Raspuns!

Răspuns Câştigător
| dydysweet a răspuns:

Ai noroc ca pe 4 nu se inavat ca sunt rusaliile dar eu am cautat pe net si am vazut ca melcul de livada se mai numeste Helix Pomatia si este specia care este comestibila si am aflat ca 1 melc cantareste 40 g si am calculat cu regula de trei simpla:
1 melc-40g
10 melci-x
x=10*40=400g incearca sa-i spui asa la profesor decat sa nu te duci cu niciun raspuns eu zic ca e cat de cat bine, eu am calculat matematic ca doar nu ai sa te duci sa strangi 10 melci si sai pui pe cantar eu sper ca te-am ajutat succes

1 răspuns:
| Aloansu a răspuns:

Pai daca e 'gură spartă' colegul tau nu prea poti sa'l convingi sa nu ii zica...Mai bine roagătelaughing sa nu mearga la scoalalaughing
~Succes...