| ardillabicolor a întrebat:

Hey! Deci am nevoie de ajutor. Sunt din IASI in clasa a 8-a si la sfarsit de an trebuie sa facem banchet. Pe diriginta nu o intereseaza deci cum sunt sefa clasei trebuie sa caut restaurante ca sa avem de unde alege. Ceva recomandari? Chiar am nevoie de ajutor

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma bucur sa aflu ca suntem din acelasi oras. In plus, baiatul meu a avut banchet de clasa a VIII-a, chiar anul trecut, iar eu m-am ocupat de aproximativ toate aranjamentele. Pot sa-ti recomand cateva restaurante cum ar fi: Medieval Gurmand de pe Bd. Poitie, Let's catering de pe acelasi bulevard, restaurantul Vanatorul din parcul Copou, restaurantul Orange Club din sos. Nicolina, apoi sunt vreo cateva in Campusul Tudor Vladimirescu, Cornelius, la Mol etc. Ar fi multe restaurante, mai pretentioase sau mai putin, dar pentru a te putea orienta, trebuie mai intai sa stii de cati bani sunt dispusi parintii sa cheltuie. Totul se reduce la acest lucru, ff. important. In plus, diriginta ar trebui sa fie coordonatorul principal, alaturi de dirigintii celorlalte clase de a VIII-a. Daca doresti mai multe detalii, putem discuta pe privat. Deocamdata iti urez succes!

3 răspunsuri:
| matchpoint a răspuns:

Nu stiu daca tu esti in masura sa rezolvi acesta problema. Cere sa se organizeze o sedinta cu parinti si vei gasi solutia la acesta problema. pa

April
| April a răspuns:

Uite o alta adresa care organizeza astfel de petreceri cu adlescenti:
Restaurant Agatha; tel:0232233774; persoana de contactbig grinana Luca; tel. 0770554595 sau 0723204524; Adresa de e-mail:contact@restaurant-agatha.ro
Ia legatura cu ei. Sala e foarte primitoare, meniul acesibil.Succes!

| ardillabicolor explică:

Matchpoint, diriginta a spus clar ca nu se ocupa si la cum o stiu nu o sa isi schimbe parerea.Si legat de sedinta cu parintii, cand se organizeaza nu vin toti parintii so...Si mama e presedinta in comitetul parintilor pe clasa deci inca un motiv pentru care trebuie sa ma ocup si eu.
Multumesc mult pentru recomandari, o sa ma interesez happy