| Cressida a întrebat:

Hey! Deci cine crede ca vampirii exista? Adica nu stiu cateodata chiar as vrea sa fiu unul.stie cineva cum te poti transforma intr-unul? sau daca ei pot umbla in soare cu ajutorul unor accesorii sa spunem vrajite sau care contin o anume planta?big grin adica nu vreau sa par ciudata si rog pe cei care nu cred sa nu-mi lase comentarii stupide.[fundita]big grin

Răspuns Câştigător
| Anneh a răspuns:

Eu,dupa mine,cred ca extista. uneori stau si ma gandesc sau mai bine spus imi doresc sa devin ca ei love struck,viteza, luatu sangelui (aici sunt diabolik si de-asta), viata eterna(nu sunt chiar sigura) etc.Si.da nu stiu daca ei pot merge in soare cu "accesori" sau ma stiu eu ce.

3 răspunsuri:
| bakuganfan a răspuns:

Eu cred in varcolaci, scuze ca nu sunt chiar la subiect, dar doar acici nu rade lumea de mine, oricum varcolacii si vampiriic nu pot sta in soare, ei apar doar pe luna pline in cimitir, dar vampirii pot sta la soare doar sub forma de om.

| roxxi_6187 a răspuns:

Poate or exista...da nu prea cred ca pot umbla in soaresad

| valentin12 a răspuns:

Sincer sa fiu si mie imi plac vampirii mult mult mult si, si eu as vrea sa fiu unul.eu chiar cred ca exista vampirii dar nu stiu cumma pot face in unul.si daca masi gasi cu vreunul big grin masi lasa sa ma muste sa ma faca ca el happyhappyhappyhappy