| Denisa445 a întrebat:

Hey! Deci este o poveste mai lunga. Eu cu o colega, hai sa ii zicem Andreea. Eram la școală. Iar eu cu o zi înainte lipsisem ca ma simțisem rău. Eu nu aveam tema făcută pentru ca nu știam ce tema avem. Buuuun, deci doamna învățătoare (sunt a 4 a) m-a întrebat de ce nu am făcut-o iar eu i-am spus adevărul. Ca "Andreea" mi-a dat tema dar eu nu prea înțelesesem ce am de făcut. Iar ea atunci mi-a cerut telefonul. Dar nu numai mie ci și colegei ăleia și ne-a citit mesajele (pe care le scrisesem eu și "Andreea" între noi). Și a spus ca le va arata mesajele la părinți la ședința... CARE E MAINE! NU ȘTIU CE SA FAC! Nu știu ce a văzut greșit la ele. Poate am mai scris "WTF" dar nu înjuram chiar urât și nu prea înjur (Eu nu înjur. Doar puțin în mesaje dar nu chiar. Tot ce scriu e wtf) Ce sa fac?

4 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Spune-le părinților tăi adevărul și poate nu o să se supere chiar așa de tare.
Oricum nu prea văd că ar fi mare problemă. Ți-a fost rău, nu ai reușit să îți faci tema iar profesoara ta ți-a luat telefonul. Nu avea voie să facă asta.
Astea sunt lucruri mărunte.

| Denisa445 explică (pentru Andreeush):

Ms! Asta voi face!

| QElenaBoghiu a răspuns:

Pai spune-le părinților ce sa întâmplat.

E mai bine sa îți iei batatie acasă decât la școală big grin

Și în primul rand, ce cauta doamna profesoara în telefonul tau?

Nu are voie!

| Denisa445 explică (pentru QElenaBoghiu):

Știu. I-am spus tatei dar tata nu ia legătura cu învățătoarea iar mama mea e ff stricta. Nu știu cum să-i spun. Dar o voi face! Ms!