| alina17ilinca a întrebat:

Hey! Este vreun amator de seriale coreene aici?

21 răspunsuri:
| DayByDay a răspuns:

Da, eu happy

| JiHyun a răspuns:

Si eu sunt:X
Iubesc serialele koreene dar si K-pophappy
Eu acum ma uit la God of Study.
Am mai vazut 49 days, City Hunter, Protect the boss, Dream High si cateva istorice

| thecakeisalie a răspuns:

Si serialele (korean drama) si muzica (kpop) sunt destul de simpatice. Nu sunt un mare fan, dar tot urmaresc/ascult cate ceva din cand in cand.

| xxdrgn a răspuns:

Buna! ^^
Dap, eu sunt. In general imi place cam tot ce tine de Coreea de Sud. ♥

| alina17ilinca explică:

Sunt si eu o fana a dramelor coreene si a muzicii lor kpop, ce serial vizionati acum? sunt atat de curioasa laughing

| xxdrgn a răspuns (pentru alina17ilinca):

Eu acum urmaresc Coffee House, iar dupa ce il termin, ma voi uita la Dream High. Tu ce vizionezi acum? ^^

| DayByDay a răspuns (pentru alina17ilinca):

Eu urmaresc doua, Dream High 2 si Operation Proposal happy Tu? ^^

| TPU16 a răspuns (pentru DayByDay):

Imi dai si mie te rog frumos site-ul unde vezi tu ''operation proposal''...te rog mult.:*

| alina17ilinca explică:

Eu dream high 2 l-am vazut deja e super tare, acum privesc procuror princess, este extraorinar, este la fel de bun ca personal taste( cred ca l-ati vazut) recomand!

| xxdrgn a răspuns (pentru alina17ilinca):

Am vazut deja Prosecutor Princess love struck, mi-a placut foarte mult!^^
Eu ti-as propune: My Girlfriend Is A Gumiho, City Hunter, Temptation Of An Angel, Boys Over Flowers, Playful Kiss, Brilliant Legacy, My Princess, Secret Garden... desi unele poate le-ai vazut, sunt superbe toate! ♥

| alina17ilinca explică:

Ce seriale bune ati mai privit?

| DayByDay a răspuns (pentru alina17ilinca):

Hei happy Seriale ^^ Playful kiss, Jungle Fish 1 si 2, God Of Study, The Thorn Birds, Protect the Boss, Delightful Girl Choon-Hyang, I am Sam, Boys Over Flowers si filme : Heaven`s Postman, 100 Days with Mr. Arrogant, My Boyfriend Is Type B, My little bride, It's Me, Grandmother. Am vazut mai multe dar acestea sunt printre preferate. ^^

| CinevaNecunoscut13 a răspuns:

Da nu e asa ca sunt mai faine decat altele(adica decat anoastre sau altele? 0

| dramecoreene a răspuns:

Eu sunt. Si am citit comentariile de mai jos si acum am urmarit Love rain. Voi incepe Rooftop prince.

| dramecoreene a răspuns:

Eu sunt. Si am citit comentariile de mai jos si acum am urmarit Love rain. Voi incepe Rooftop prince.

| alina17ilinca explică (pentru dramecoreene):

Acum urmaresc fashion king, dupa o sa urmaresc serialele care se deruleaza acum, de ex: I do, I do, I need romance, par a fi interesante. Ma bucur ca sunt multi carore le plac filmele coreene, pentru ca sunt chier foarte captivante. Vizionare placuta mai departe!

| Biabia123 a răspuns:

Si eu le urmaresc si mi se par asa de frumoase si de sensibile... Preferatele mele sunt Marriage contract, The moon that embracing the sun, Legendele palatului concubine regelui(Dong Yi), in fine si muuulte altele. De fapt imi place in general Coreea si mi se pare o tara foarte interesanta.

Întrebări similare