| Maris_Alexia_2000 a întrebat:

Hey, eu am o prietena pe care o cunosc de aproape 3 luni, țin foarte mult la ea, doar ca ea anul acesta s-a mutat la alta școală și azi a început sa reia legătură cu o fosta colega. Pana acum eu eram pe locul 1, acum pe locul 2. Și simt ca încetul cu încetul ma îndepărtez de ea, pentru ca nu ma mai prea baga în seama si daca ii zic ceva despre prietena ei de pe locul 1 începe sa ii ia doar ei apararea. Acea fata nu este din orașul meu și dintr-un sat din apropiere. Și pana acum eu am fost singura care a stat cu ea la telefon sau chiar lângă ea pana la 00 00 și tot cu ea sta cel mai mult și faza naspa este ca au făcut schimb de conturi și acea pers vede tot ce vb eu cu ea. Azi ne-am făcut o promisiune ca nimeni și nimic nu ne va îndepărta. Dar nu știu cum as putea sa o fac sa mai stea și cu mine. Acum de câteva ore plâng încontinuu. Va rog și cel mai mic sfat e bun!

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Emma30555 a răspuns:

Poți fii prieten cu mai multe persoane o prietenie e ceva diferit nu e ca o relație de dragoste, nu poți sa ceri exclusivitate, chiar și când ai o relație serioasa tot îți mai faci timp și pentru alte persoane. Trebuie sa fii mai deschisa și sa ți mai faci și alte prietene, viata e mereu în mișcare și trebuie sa te adaptezi, nu rămâne nimic la fel pe termen lung, faptul ca s-a mutat de la școala e un motiv pentru care s-a apropiat de alta persoana. Nu ai de ce sa plângi, nu înseamnă că ea nu mai tine la tine.

0 răspunsuri: