| Young27338273 a întrebat:

Hey guis, e adevărat ce a zis un prieten că cică și acum citez după ora 12:59 PM (adică 12 noaptea) nu ești în siguranță nici la ora 3 -4 AM cică abia după ora 5:00 AM că cică dacă mă prinde o fantoma/spirit și etc aia îs, ei bine e adevărat? Adică eu așa cred în VIATA după MOARTE și în PARANORMAL deci cat la% îs șanse că dacă ies la wc sa zicem la ora 11 sau la 1 dimineața sa mi se întâmple ceva rau adică sa dau nas in nas cu o stafie? Va rog s- mi răspundeti că acu se face noapte a s...

4 răspunsuri:
| AndreiBote a răspuns:

Intre orele 12 si 1 dai de Fantoma level 1. Intre 2 si 3 dai de strigoius maximus, intre orele 3 si 4, respectiv 5 risti sa dai de Romanian Final Boss sau de o monstruozitate carnivora

| johnnny123 a răspuns:

Da, am auzit și eu de fantomele astea care stau noaptea și așteaptă să te duci la wc. Cel mai sigur este să faci la oliță.

| Simpatic a răspuns:

Prietenul tau e un pasionat de filme precum A Nightmare on Elm Street, si nu face distinctia intre realitate si fictiune si in plus a vrut sa te mai si sperie invocand niste aberatii pe un anumit interval orar, adica pe ore
Nu exista fantome, vampiri sau varcolaci, spirite care bantuie si inchid usi sau au puteri de genul telechineziei
Cei care tot alimenteaza publicul cu aceste prostii sunt americanii, o data prin scenariile de la Hollywood si inca o data prin asa zise documentare (fake) in care sunt prezentati tot felul de cautatori de fantome, care nu au avut si nu o sa aiba niciodata dovezi palpabile, m-am uitat si eu la cateva astfel de emisiuni si sunt regizate mai prost decat emisiunile de pe kanal D.

| blackann a răspuns:

E periculos....nu te mai p*sa noaptea. Eu asa fac....ma abtin pana a doua zi.