Dar nu ne dai si nouă link ul canalului? Si întrebări nu prea știu...hmmm. De ce te ai gândit sa te apuci de yt?
Ce fel de conținut vei avea?
Dacă o sa meargă bine treaba, te vei ține de ea?
Te vei opri din postat o dată ce vei ajunge unde ti ai dorit?
Cam atât imi vine în minte. Dar as avea o idee bunicică pentru primul video. Prezintă te. Vorbește despre ce o sa filmezi, care o sa fie obiectul de activitate, sa zic asa. Nu da multe detalii din viața ta, ca nu i treaba noastră dacă mama ta e despărțită de tatăl tău sau altceva. Ce ne interesează pe noi, cei care privim, e sa avem un conținut plăcut, interesant, la care sa așteptam episoadele următoare. Cum e codrin bradea )). Așa deci, prezintă te pe scurt, vorbește despre ce o sa vrei sa filmezi, si q&a sa nu faci chiar din prima. Pentru ca deja te ai prezentat in primul episod, nu? hai, baftă!❤❤si aștept link ul canalului :d
Ar trebui să îți întrebi prietenii pe Facebook, în felul acesta poate atragi și câțiva abonați.
Am incercat Facebook sau insta dar nimeni nu se încumeta...e faza de neinteresate si hate de la inceput...
Nu ar fi o idee mai bună să faci întâi câțiva abonați să să-i pui pe ei la un moment dat să-ți pună întrebări?
În fine, pe lângă întrebările clasice :
Câți ani ai?
Ai frați /surori?
Unde locuiești?
În ce clasă ești?
Culoarea preferată
Mâncarea preferată
Data nașterii
și altele chestii de genul.
Cred că o intense bună ar fi :
Ce fel de conținut va fi pe canal și ce mesaj vrei să transmiți prin acel conținut?
Dă-mi dacă vrei numele canalului aici sau în privat, să mă abonez așa de încurajare
Iuiiii am incercat si varianta asta dar am doar 17 si nimeni nu se încumeta. Ciumpy vlog.
Noonee întreabă: