| AnOnImUl321123 a întrebat:

Hey
I-am spus ieri unei fete ca o plac, bine i-am spus pe facebook pentru ca nu i-o pot spune fata-n-fata ca e mereu cu prietena ei si intelegeti ca nici de voiam nu poteam sa ii zic fata-n-fata. I-am spus aseara ca o plac iar ea a vazut mesajul si nu a raspuns desi i-am scris mai mult nu doar ca o plac si gata. Nici nu i-am cerut sa fim impreuna, i-am spus daca as avea o sansa sa fim si ea nu a raspuns. Ce sa ii spun sau cum sa fac ca sa imi raspunda? Ce ar trebui sa ii mai spun? La telefon nu pot sa ii zic pentru ca n-am nr ei, daca vorbim o facem doar la scoala sau pe fb ala. Ce sa fac sa aflu daca ma place? Va rog nu ma criticati/spuneti ca ar trebui sa ii fii spus in fata pentru ca nu pot, credeti-ma ca e mereu cu prietena ei si daca ar fi sa ii zic as prefera sa fiu doar eu cu ea.
Help me plss crying
FUNDA!
PS: Nu am stiut mai exact in ce categorie sa pun intrebarea.

Răspuns Câştigător
| Gizăz a răspuns:

Aşteaptă să răspundă. Dacă nu o va face atunci clar nu e interesată. Şi tăcerea e un răspuns. E inutil să-i mai scrii ceva. Şi dacă nu e interesată nu e cazul să faci obsesii pe subiectul ăsta. Nu o mai băga în seamă şi gata. Aşa e posibil să vină ea la tine şi dacă nu, nu. Femeia e un animal simplu. Noi complicăm situaţia.

| AnOnImUl321123 explică (pentru Gizăz):

Nu as prea vrea sa nu o bag in seama dar daca asa trebuie..asa am sa fac. Mersi pentru raspuns.

| Gizăz a răspuns (pentru AnOnImUl321123):

Ştiu. Va fi greu. Vei vrea să urli! Dar e mai bine aşa. Altfel nu o să te respecte. Iar femeia care nu te respectă se poartă cu tine precum cu un câine.

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu a spus nimic inseamna ca nu prea vrea. Asta e. Poate erati apropiati ca amici, dar cand a vazut ca te implici emotional, nu a stiut ce reactie sa aiba deoarece te-a crezut doar simplu amic.

| AnOnImUl321123 explică (pentru anonim_4396):

Deci as avea totusi o sansa cu ea?

| anonim_4396 a răspuns (pentru AnOnImUl321123):

Trebuie sa ii mai dai timp. Incearca sa nu insisti ci sa incerci sa ii dai de inteles ca tu ai vrea dar cat mai subtil.

Ok happy Multumesc mult! Daca raspundeai mai repede iti dadeam tie funda..Mersi!

Nu conteaza laughing Oricum nu ai dat funda.

Ba am dat funda la Gizazwinking Uite-te ca e primul raspuns happy

AA eu il am la ignore si de aceia nu am vazut. Stai chill nu e nimic.