| miauu a întrebat:

Hey! imi da-ti si mie ceva mesaje de ziua indragostitilor? va rog

:*

fundita

Răspuns Câştigător
| Cσσкiє a răspuns:

Te iubesc cu fiecare zi, cu fiecare minut şi cu fiecare secundă tot mai mult. Nu mi-aş putea imagina viaţa fără tine. Eşti singurul pe care îl pot iubi aşa de mult.

Mai presus de cuvinte ( Hudek Eliza )
Ţi-am auzit numele şi nimic nu m-a putut opri să te întâlnesc, mi-ai vorbit şi am înţeles că nimic nu e întâmplător. Ai simţit că te caut şi ai aprut odată cu Sf. Valentin, să-mi dărâmi o lume pentru a-mi construi alta, aşa cum am visat.

Până acum n-am găsit cuvântul care să exprime ceea ce simt pentru ţine şi cred că un astfel de cuvânt nu există. Dar ce contează... Tot ce ai adus în viaţa mea e mai presus de cuvinte.

Găsesc în vise gânduri aruncate pe aripa luminii ce absoarbe şi ultimul strop de iubire înflăcărată. Dorinţa se apropie de valuri spulberate ce doresc priviri sclipitoare aflate pe rânduri de trăiri adânci, simţite în culori uitate pe peluza argintie a vieţii. E greu fără tine, e greu fără parfumul tău hoinar însă nu mi-ar ajunge un infinit să-ţi spun ce mult eu te-am iubit.

Stau să mă gândesc cum a fost viaţa mea intainte să te cunosc şi nu reuşesc să-mi amintesc mai nimic. Parcă toate lucruile importante în viaţa mea au apărut o dată cu tine, parcă m-am născut a doua oară de când sunt îndrăgostită de tine şi parcă viaţa este mai frumoasă. Timpul când sunt cu tine parcă zboară şi nu-mi dau seama unde se duc orele şi zilele în compania ta.
Inima mea nu ţi-o mai pot da pentru că deja ţi-am dat-o de multă vreme.

Într-un palat de cristal soarta e rege, Iubirea-i jumătatea iar sufletul mi`e sclav!
- Soarto, protejează-mi sufletul pereche sub tainicile aripi a timpului necruţător, dă-mi dulcea fericire ca s-o împart cu EL, dragoste veşnică să fim uniţi mereu şi clipe infinite să-i spun cât de mult îl iubesc!

Mai multe mesaje găseşti pe următorul link : http://felicitări.ele.ro/Mai_presus_de_cuvinte_--cm109_m3618.html. O seară excelentă! Te pup! Andreea, 12 ani.

1 răspuns:
Întrebări similare