Moooama o sa-i dau pe toti pe spate.
Sa mi-l bag undeva.
Mamă, ce tipă dură eşti tu. Rockeriţă pe bune.
Acolo să ţi-l bagi, pentru că nu demonstrezi nimic dacă te lauzi cu ce asculţi şi nici mai badass n-o să pari. Şi nici măcar atâta imaginaţie n-ai, cât să-ţi găseşti un nickname.
Nu fac pe dura pur si simplu am pus o intrebare.Ca am, ca n-am imaginatie, e problema mea.Si cand m-am laudat cu ce ascult? Ce aberezi atat? Am intrebat doar daca ma ajuta cineva cu niste nume rock.Nu vrei, nu mai comenta aiurea.
Are dreptate, orice ai zice.
Cu ce anume? N-am mentionat nimic de muzica ca sa zica ca ma laud cu ce ascult.
De ce ți-ai pune un nume „rock" dacă nu te reprezintă ?
De unde stii tu ca nu ma reprezinta? Stii cumva cum ma imbrac, ce muzica ascult? M-ai vazut vreodata? Nu mai comenta aiurea.Ce esti tu? Aparatoare pe TPU? MaskOfSanity cred ca e foarte mandru ca Everlina i-a luat apararea .Hai fa pasi ca te-ai bagat degeaba inseama.
Tu ai zis că nu știm ce muzică asculți, acum spui că de fapt asculți rock, cum ai spus în întrebare. Hotărăște-te.
Nu vad nicaieri ca am scris ca eu ascult muzica rock.Tu ai insinuat asta.Am scris ca nu ma cunosti asa ca nu ai dreptul sa ma cataloghezi. Pune-ti ochelari fetito daca nu vezi sa citesti bine.
Așa că revin la întrebarea inițială: de ce ți-ai pune un nume care nu te reprezintă?
Nehotărâto !
Si revin si eu la raspunsul anterior putin mai explicit pentru creieasul tau.De unde anume stii tu ce ma reprezinta? Ori raspunzi la intrebare ori pa-pa.
Păi, bănuiesc că ai asculta rock pentru că îți place și ești parte din el. Altfel nu ai simți nevoia să îl împrăștii prin nume.
... nu o să ajungem la niciun consens, renunță.
Pai imi place dar nu sunt rockerita.Imi place stilul dar ti-am spus doar ca nu ma cunosti deci nu poti sa spui fraze gen "la ce-ti trebuie ca nu ti e potriveste".Si nu vreau sa mi-l pun pe facebook inca....am intrebat doar ca o idee.N-am voie sau doar voi rockerilor puteti face asta?
Am înțeles.
Ciudat să îți placă stilul, dar să nu asculți. Ai zice că e ipocrizie.
Nici eu nu am stilul ăla de viața al rockerilor, nu mă consider așa, ci doar ascult printre altele.
Mai femeie tu esti cu capu sau doar iti place sa ma disperi? Din nou iti repet si sper sa fie pentru ultima oara.N-am zis ca ascult sau ca nu ascult rock ci doar ca m-a deranjat faza cu "la ce-ti trebuie ca nu esti rocker bla bla bla".Nu sunt ipocrita.Nu ti-am dat nicio informatie despre stilul meu in afara de faptul ca imi place stilul rockerilor(vestimentatia).De unde deduci tu de aici ca ascult sau nu muzica rock? Si da. Uite acum dupa multe raspunsuri iti spun ca DA, ascult rock.Acum poti sa comentezi aiurea.Dar deja ai facut-o.
Tocmai pentru că îți place doar stilul vestimentar arată că nu meriți numele ăla. Punct.
Vaai! Cine te crezi sa-mi spui ce merit si ce nu? Hai ca chiar ai tupeu.Nu stiu da mi se pare ca ori ai fumat ceva, ori pur si simlu te-a facut mama ta idioata.Citez "Uite acum dupa multe raspunsuri iti spun ca DA, ascult rock."Imi pare rau. Poate au fost prea multe raspunsuri care te-au indus in eroare si pe care creierasul tau nu le poate intelege.Deci de ce naiba iti mai pierzi timpul pe aici?
„Deci de ce naiba iti mai pierzi timpul pe aici?" - bine zis. Pa.
In sfarsit ai inteles ca am pus o intrebare prea grea pentru neuronul tau.Dovada e ca raspunzi mereu pe langa subiect.Ma gandesc ca ai o boala rara ceva.In fine...Du-te cu domnu!
Răspund pe lângă subiect pentru că nu am chef să alimentez fetițe fițoase fără imaginație cu idei.
Pa. Punct.
De 2 ori ai zis pa si inca nu te-ai tirat.Deci sunt fetita fitoasa acum.Da ce stii tu sa citesti oamenii. Ipocrita si fitoasa.Toate astea de la o intrebare. Faci des asta? Judegi oameni fara sa-i cunosti? Oricum.Te las cu ideile tale.Vad ca ai multe.Iti urez un calduros "Da-te-n sloboz."
Mai zi câteva.
Nici nu îți mai răspund mai mult de atât. O să îți răspundă adminele pe mail...
Pai pe mine ma suspenda...dar tu tot cu prostia ramai.
anonim_4396 întreabă:
Daniela_Danieladaniela_1993 întreabă:
Carla12 întreabă: