| BlackScribble a întrebat:

Hey! Imi place un baiat si le-am tot povestit prietenelor despre el, dar cand l-au vazut au inceput sa rada de mine ca imi place de el. Dar nu imi dau seama ce sa nu le placa la el! Are uchii mari si albastrii parul blond, are freza ca Justin si la fata e dragutlove struck
:X. Ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| Lilbaby a răspuns:

Pare sweet din cate spui :X Ai poze cu el? happy glumesc, glumesc =) Ai dreptate, nu stiu de ce rad prietenele tale. poate n-au aceleasi gusturi ca tine sau nu stiu. Si mie mi-a placut de un baiat care era exact cum il descrii tu deci imi imaginez cum arata big grin si mie mi se par draguti baietii asa :X
Inca cateva sfaturi daca vrei sa-l faci sa te placa (la mine a mers clown
Iti povestesc ce-am facut prima databig grin m-am dus la el l-am salutat. apoi am facut cunostinta... si am inceput sa ne jucam rolling on the floor Lui ii placeau mult "schemele alea" cu bicicleta, cu rolele, cu saritul de pe un bloc pe altul xD si am inceput si eu sa fac asta ca sa-mi petrec mai mult timp cu el big grin apoi am devenit cei mai buni prieteni si intr-o zi am aflat ca ma place. din nefericire e plecat din tara sad. Deci incearca sa te implici in activitatile luiwinking
Bafta :*

2 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Daca tie iti place e ok :-s.

| Queen_1031 a răspuns:

Sa nu iti alegi niciodata prietenii in functie de parerile altora. Alege ce-ti place, ca ai de unde alege si gandeste-te bine inainte sa faci ceva cu persoana respectiva sau sa-i spui anumite lucruri, sa nu regreti.