| MaryMaria333 a întrebat:

Hey. Îmi puteți da niște idei faine cum as putea începe un dialog pe mess in afara de acel "hey ce faci/ cum ești?", pentru ca au fost prea mult folosite și sa nu fie repetitiv sau chiar enervant. E pentru un baiat si vreau sa fie cu cat mai multa afecțiune. Mersi

4 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

In primul rand ca e normal sa incepi cu "salut/buna, ce faci?", ca doar nu incepi "cum e cu robotu de pe marte?".

Si cand te intalnesti pe drum cu cineva, tot asa incepi, asa e de sute de ani.

Nu poti nici sa incepi "cum te cheama?" asa direct.

Poti sa dai buna si apoi "cum te cheama? ai dori o relatie? ce pasiuni ai? Cum ai vrea sa fie partenerul dorit?", deci merge si fara ce faci, dar tot pe acolo e.

Baiatu nu se va supara, in general fetele-s tembele (f multe dar nu toate) si se supara ca zici "buna, ce faci?"
Dar nici una n-a zis cum ar vrea sa se inceapa, ca sa avem si noi exemple.

Se supara ca nu au chef de vorba, nu de alta, ca daca au si vor pe cineva, sa vezi cum nu se mai supara si is curioase cine e ala si ce si cum.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

In loc de hei, spune salut sau servus.

| relian a răspuns:

Expresiile alea se folosesc oriunde in lumea asta si la orice nivel,deci alte expresii mai bune nu-s.
Am mai vazut pe netu asta asa femei,aveau scris la profil,ceva genu "care ma contactati va rog sa ma surprindeti,nu veniti cu chestii buna,ce faci "
Genul asta de oameni,is de fapt niste clociti,niste habarnisti,nu stiu pe ce lume sunt,dar se cred mari invatati.

Deci la orice nivel,academic,zii cum vrei,se vorbeste cam la fel. Dupa,da poti deschide orice subiect, ori depinde ce urmaresti.

Nu am auzit, vazut pe nimeni sa se enerveze ca il saluti laughing.Am mai vazut asa oameni care nu saluta, direct incep sa vorbeasca nu stiu ce subiecte, nu am intilnit des, daca o data sau de 2 ori, dar nu stiu cum sa zic, mi se par de aia de la stina laughing needucati, sa vii asa brusc si sa incepi sa dai din gura stiu si eu ce chestii.Suna aiurea, dar fiecare cu cel doare.

| MarianWLF a răspuns:

Nu zic sa analizezi profilul la sange, dar poti lua anumite referinte, cum ar fi, ai vazut pe el o geaca faina, un tricou, etc, poti intreba de unde l-a luat, un loc anume unde a fost, un restaurant ceva, poti intreba daca a fost mancarea buna, poate o poza unde a fost intr-un anumit loc, intreaba de acel loc, doar cat sa intrii in discutie. Sa incepi din prima cu mesaje pline de afectiune poate fii prea mult, creaza conversatie, si pe masura ce o dezvolti ajungi si la mesaje de afectiune. Noi ca baieti, nu zic toti, unii, avem tendinta sa dam inapoi cand totul e prea dintr-o data, nu te grabi, ia-o usor, succes!