| Ioana8464 a întrebat:

Hey! Inainte sa inceapa vacanta de vara mi-am luat de la Avon o crema pentru puncte negre si una pentrupori (clearskin blackhead clearing si pore penetrating). Astazi m-am uitat la termenul de valabilitate deoarece as vrea sa incep sa imi dau din nou cu ele si pe cea pentrupuncte negre scrie : Z160411 04:52 iar pe cea pentrupori nu scrie nimicstraight face Au expirat deja amandoua?

Răspuns Câştigător
| EmmaC a răspuns:

Salut, Ioana. Pe produsele Avon este inscriptionata mereu data fabricarii, deci crema ta pentru puncte negre a fost fabricata in aprilie 2011. Daca n-o deschizi, ea e valabila 3 ani de atunci, iar daca o deschizi, este valabila atat cat indica undeva pe ambalaj, sub forma unei cutiute deschise pe care poate scrie "12M", "16M", "24M" - inseamna 12, 16, 24 luni, etc.

2 răspunsuri:
| Bunicul62 a răspuns:

Pentru puncte negre ceai de musetel stai cu fata in abur cu un prosop in cap Vezi sa nu fie prea fierbinte apoi cu porii deschisi tragi incet cu verigheta de aur si ii curata asa fac fetele de la tara si toate sunt rosii in obraz fara puncte negre

| Missmoffet a răspuns:

Pe a doua nu am de unde sa stiu eu avand in vedere ca nu scrie nimic. Prima, da, a expirat pe 16 Aprilie 2011. Nu te sfatuiesc sa risti insa cu a doua. Mai bine una nouawinking