Pe cine mai tine in casa covidul?
Eu am fost indragostit de corve. Pe una am cunoscut-o la 22, printr-o prietena comuna, la o ieseala. Era noua (pentru mine) in grup, statea la masa in fata mea, ne-am holbat ca prostii (ca asa fac eu cand e cineva nou cu noi), ii explicam prostiile unuia mai retardat, care incerca sa faca glume. La plecare m-am oferit sa le iau cu masina, si au refuzat.
A doua zi m-am trezit cu sms-uri de la ea, ma chema sa repetam iesirea. Ca un superimportant ce (nu) eram, am amanat-o multe zile, ca sa am timp de mangaiat pisica si jucat GTA, ceva. I-am dat un termen aiurea, iar fata a asteptat sa il indeplinesc; asa ca am iesit cu ea si cu prietena ei, pe care o cunosteam. Aia s-a carat rapid, deci m-am trezit intr-un date cu curv... fata noua
A gasit pretexte sa o plimb (pe jos) prin oras, bla bla. Nu stiu cum a facut, ca am mai iesit cu ea si ziua urmatoare, si urmatoarea, si dupa, si in week-end, etc. Era simpatica, aveam ce vorbi cu ea, dar stiam ca e korva si ca are un iubit pe undeva.
Pana la urma, ne-am sarutat, am inceput sa umblam nonstop, venea cu mine si la clienti, ma ajuta la mecanica
M-am indragostit fara sa imi dau seama, pentru ca imi oferea foarte multa atentie, si aveam gusturi comune.
Apoi s-a nasolit treaba, a venit "iubitel" al ei de la produs, imparteam atentia cu ala, apoi a mai agatat alti barbati, incerca sa imi faca mie faze naspa, se mozolea cu cine apuca prin oras, apoi ma intreba geloasa cine e aia cu care am vorbit intre timp, etc.
Situatia nu se mai termina, o evitam si mereu ma cauta, apoi imi dadea flit cand ii dadeam atentie, asa ca m-am speriat si m-am culcat cu prietena aia comuna, am inceput sa ies doar cu ea, dupa care nu am mai vorbit niciunul cu korva.
The end.
Iubiri mai frumoase de atat nu am avut
Pai în primul rand covidul a cam dispărut, nu ne mai tine în casa.
Pai ce as putea spune, ne-am împrietenit, ne-am făcut cadouri, ne-am pupat și ne înțelegem. Întâlnirea a avut loc la școală și după aceea au urmat și alte iesiri. Important e ca deocamdată suntem la bine și la greu.
romanaols întreabă:
anonim_4396 întreabă: