| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Hey lume, cum ati reacționa în situația asta incredibila pe care am trăit-o cu colegii mei când am ieșit afara la tigara. Clădirea firmei noastre se afla langa un bloc, iar pe noi șeful ne obliga sa mergem în spatele blocului respectiv la fumat pentru ca denota lipsa de educatie sa fumam în fata firmei de prestigiu la care lucram plus ca dacă fumam în fata clădirii ne taie bonusul. Așa revenind la pauza noastră, povesteam și râdeam despre cât de trista e viață de om căsătorit, iar la un moment dat o bătrână și-a scos capul pe geam și se uita urat la noi ca făceam gălăgie, eu i-am arătat cu ambele mâini și cu tigara în gura al treilea deget și apoi doamna vine cu o găleată de apa și o toarnă pe noi. Ne întoarcem la vestiar sa ne uscam și sa ne schimbam apoi am continuat munca. Cum ati reacționa în situația asta? Sa zicem ca nu ati fi făcut gestul pe care l-am făcut eu și pur și simplu sa va bucurați de pauza iar dintr-o data cineva arunca cu apa pe voi?

Răspuns Câştigător
| blackann a răspuns:

M-as fi pisat in sus spre ea.

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Boss ul e in cardasie cu tanti sa va dezvete de fumat

| Adinaa1 a răspuns:

Din cunoștințele mele, firma este obligată să aibă un loc de fumat desemnat pentru angajați, iar obligația angajaților este aceea de a fuma doar în locul acela.
Despre reacția bătrânei..nu știu ce să zic.

| LordCristobal a răspuns:

As lua la bataie acea persoana.

| wildthing a răspuns:

Eu nu as arata niciodata degetul din mijloc unei batrane, dar daca pentru un oarecare motiv decide sa toarne o galeata pe mine, m-as simti extrem de norocos ca a folosit apa si nu pipi. happy