| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Hey lume, cum reacționați atunci când va întoarceți de la servici, intrați în scara blocului unde locuiti și va îndreptați spre lift, iar vecinul care este deja în lift în loc sa tina liftul deschis sa intrați și voi el forțează butonul ca liftul sa se închidă și sa poată călători singur cu liftul? Pana ajungeți voi la lift, el deja s-a închis și a plecat și acum trebuie sa așteptați sa revină. Cum gestionați situația? Pe mine nu mă deranjează situația pentru ca nu tolerez prezenta altora în lift când merg eu cu liftul.

Răspuns Câştigător
| blackann a răspuns:

Fug repede pe scari, ma uit cu atentie la ce etaj coboara si il astept sa-l scuip, dupa care ii spun "asa **** esti, vecine? de ce-mi pierzi timpul? acum o sa-ti pierzi si tu un dinte/placa".

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Si eu fac la fel, nu imi place sa merg cu necunoscuti in lift.

| Sofer a răspuns:

Aștept până coboară liftul sa pot urca singur.

| LordCristobal a răspuns:

Sincer,as fi putin scarbit, ca in timpul ala pierdut puteam sa fac altceva.

| Dragobeta a răspuns:

Daca NU tolerezi prezenta altora de ce te deranjeaza ce face vecinul? Esti ciudat.

| VerginicăVacăGrasă explică (pentru Dragobeta):

Am menționat in întrebare ca NU mă deranjează ce a făcut vecinul

| Dragobeta a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Ai zis tu ceva in treacat. Dar in felul cum descrii situatia, e clar ca te-a deranjat. Apoi, altfel de ce te-ai fi plans?

| VerginicăVacăGrasă explică (pentru Dragobeta):

Nu m-a deranjat și nu mă plâng, eu sunt curios cum reacționează utilizatorii TPU la așa situație

| simplaexistenta a răspuns:

M-ai blocat