| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Hey lume, cum reactionati în situația asta scăpată de sub control? Mergeți cu autobuzul și găsiți un loc liber langa cineva (Desi mai erau și altele) dar sunteți prea obosit și va așezati langa persoana aceea pentru ca e aproape scaunul de voi. În momentul în care va așezati, persoana de langa voi se enervează, pufăie gălăgios și se ridica repede de pe scaun nervoasa ca v-ați pus langa ea în condițiile în care erau și alte locuri libere. După ce se ridica calcă tare cu picioarele pe podeaua autobuzului și sta în picioare nervoasa și roșie ca racul la fata. Cum ati gestiona situația?

Răspuns Câştigător
| relian a răspuns:

Deci esti atit de obosit, ca te tirasti pana exact la scaunul ala laughing e bun si asa rau.
Cit de obosit sa fii sa nu poti sa mai faci 2 pasi mai departe de locu respectiv?
Asta e facuta cu intentie laughing eu in situatia aratata de tine, as alege sa merg sa stau pe un alt loc, mai ales ca spui erau locuri libere balamuc si fara nimeni linga.

Deci, gestionez situatia sa nu ma asez eu linga alta lume.

5 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

E vreo problemă dacă imi "gestionez" cu calm, in continuare, telefonul?

| LordCristobal a răspuns:

Ii zic sa isi vada de treaba ei ca ma simt confortabil unde stau.
Iar daca incearca sa ma loveasca eu o sa contraatca cu un croseu de dreapta.

| iulia0514 a răspuns:

Ma fac ca plouăhappy

| Dandinelle a răspuns:

big grin as zambi, daca pare foarte tafnoasa persoana as intreba-o ce a patit, daca i-a intrat ceva in pantof hahaha. Pe mine ma apuca vorbitul sarcastic la oboseala.

| iderspor a răspuns:

Ași ignora-o si mi-as vedea de călătorie.