Dureroasă situația bietei femei, dar de multe ori, beau cot la cot cu soții lor dânsele
Mai rău îmi pare de tine
In locul tau mi-as vedea de lungul nasului si nu as mai analiza persoanele de pe strada ca o pensionara plictisita. Daca te-ai uita pe unde mergi, in loc sa casti gura la altii, nu ai mai calca in rahati de caine.
Nu sunt bro cu tine. Pune mana si citeste aici, sa folosesti cuvintele cum trebuie data viitoare. https://dexonline.ro/definitie/frustrare/definitii
Balkan af.
Consider că bărbatul este ingenios și în același timp un idiot și dobitoc. Măcar de ar fi ținut el copilul în brațe, nu mama. Dar el era prea ocupat cu bebelușele din cărucior ((:
Dar oricum, nu e de reacționat pentru că nu e treaba noastră. Se descurcă ei că sunt oameni adulți.
De acord cu tine, dar puteai să o spui mai frumos. Și nu e ceva rău în a analiza persoanele din jurul nostru. Pentru că toți o facem într-o anumită măsură și pasiv și activ. Doar că pe unii îi interesează mai mult viața altora decât viața lor personală.
O spun mai frumos cand e o situatie reala.Dar in cazul de fata aproape totul este fictiv, mai mereu.
Bine, ai și tu dreptatea ta. Că și eu răspund la mișto la întrebările puse la mișto
Ollyshor întreabă: