A da, pensionarii plictisiți care nu au ce face și se plimbă toată ziua cu autobuzul și îl aglomerează, împut și fac si gălăgie. Că de, un tânăr rupt de muncă și nevoit să ia autobuzul nu are dreptul domne să stea jos 15 minute, bătrânul care tocmai s-a dat jos din pat obosit de atâta ședere are nevoie adevărată.
De ce frate? poate băiatul nu are mașină
Si daca nu ai carnet sau masina cu ce sa mergi dintr-un loc in altul?
Taxiurile si Uber sunt scumpe, autobuzul e o alternativa mai ieftina.
De unde ai scos prostia asta?
Se numesc glume, și le înțeleg doar unii oameni.
Nu prea suna a gluma.
Si oricum, o gluma nesarata.
Nu ți-am cerut feedback.
Mulțumește-te cu posibilitatea de a vota.
Parerea mea e ca tot omul are dreptul sa stea in autobuz, mai ales pe curse mai lungi. Daca in tinerete stai in picioare mereu si oferi locul altora, iar la batranete nu primesti loc tot din aceleasi motive, tie ti-ar conveni?
Modul asta pasiv agresiv de a cere locul unui cuiva nu e deloc ok, dar nici sa fii insultat pentru ca indraznesti sa mergi cu autobuzul nu e ok.Nu toti pensionarii trebuie sa frece menta acasa, izolati de restul tinerilor care doboara muntii si strabat cearsafurile.
Ar trebui sa dai dovada de bun simt si sa incerci sa intelegi ambele perspective.Stai linistit, ca nu te va ocoli batranetea nici pe tine.Vedem atunci ce situatii scapate de sub control postezi aici?
Si cauta in dictionar ce inseamna terifiant, pentru ca mereu folosesti cuvinte mari pentru situatii mici, exact ca aia de la ziare platiti in numarul de cuvinte pentru articole clickbait proaste.
Eu când merg cu autobuzul încerc sa nici nu ma mai pun jos.Ca știu ca și dacă e tot autobuzul gol un pensionar oricum se va uita urat la mine ca ma așez.
Într-adevăr ca ii ofer locul meu unui om mai în vârstă.Dar mi se pare și aiurea ca ei pe lângă ca ar trebui sa stea acasă nu sa bata străzile de nebuni, mai fac și pe obosiți.
Vrei sa iti spun ca pe mine ma ridicat o baba eu fiind în carja după o luxație de rotula, iar un mos din spate ii ținea isonul cu o replica de genul "calul buiac ori orbeste ori schiopeaza".
In locul tau ii dadeam cu carja in cap
Am mai auzit si eu de chestii din astea.
Comportamenutul batranului e deplorabil si inadecvat.
marinaartm întreabă:
Nicoleta6 întreabă: