| MgtfDinamo a întrebat:

Hey!
M-am mutat la casa si am crezut ca in sfarsit o sa am camera visurilor mele. Am camera mea, dar nu asa arata in visele mele. Pare mare la prima vedere, are 12 metri patrati, insa nu pot sa folosesc un perete (scuze pentru exprimare) pentru ca am balcon.
Am un pat dublu si un dulap destul de mare. Chiar nu stiu cum sa castig spatiu. Peretii ii tin albi, n-am ce face, desi visam sa ii zugravesc intr-o culoare trasnita si sa pun o gramada de postere.
M-am gandit sa fac schimb de camere cu fratele meu, el nu are balcon si camera e practic mai mare. Plus ca am aflat de curand de la mama mea, ca in planul casei camera mea trebuia sa fie mai mare.
Oare parintii m-ar lasa sa fac schimb de camere?
Si daca nu, cum pot sa castig spatiu? Ma simt penibil pentru ca am invitat o data niste prietene la mine si mi-au zis ca pana si ele care stau la bloc au camera mai mare.
Sa imi iau pat de o persoana, de 90 de cm, unde nu pot sa dorm bine si sa ma simt confortabil?
Va rog, ajutati-ma!
Funda!

4 răspunsuri:
| AndreeaDiana9999 a răspuns:

12mpatrati ti se pare putin? Eu am 6m patrati si ma simt perfect in camera mealaughing. Altii nici nu au unde sa doarma si tu te plangi.

Răspuns utilizator avertizat
| AndreeaDiana9999 a răspuns (pentru MgtfDinamo):

Daca rad de tine inseamna ca nu-ti sunt prieteni.

| tomi10 a răspuns:

Buna iti poti lua un pat de o persoana si un dulap mai mic nu trebuie asa mare trebuie sa iti aranjezi lucrurile in asa fel sa ai loc si pentru lucrurile de scoala iar cu peretii nu sunt problema ii poti zugravii in ce culoare vrei tu :roz nu mai sa i rogi pe parinti tai sa te inteleaga ca esti fata si ai nevoie de spatiu pup succes :*