| Saraaaa_6669 a întrebat:

Hey. maine ies cu un baiat cu care am mai iesit de cateva oriwinking... si data trecuta am vorbit, dar la un moment dat nu mai aveam subiect de discutie. niste idei pls?batting eyelashes. dau funda?batting eyelashes

2 răspunsuri:
| cerculetezburatoare a răspuns:

Pai incepe cu un compliment
Cand se epuizeza subiectele poti sa-l intrebi de un prieten comun, despre viata lui (oricui ii place sa vorbeasca despre el), despre vacanta si preferintele lui. La un moment dat poti incepe sa joci adevar si provocare cu el, astfel poti afla lucruri inedite despre el si felul lui de a gandi.
La inceput iti sugerezi sa-i zici astfel:
- Buna! Este o bucurie sa fiu in compania ta, ma simt minunat alaturi de cineva care este atat de intelegator cu mine. Astazi imi pari foarte bine dispus, iar zambetul tau este orbitor (asta bineinteles daca zambeste laughing)
El o sa se simta flatat si o sa-ti faca si el complimente, iar discutia poate deveni din ce in ce mai interesanta...
Pe la jumatatea discutiei poti incepe sa spui:
- Stii, eu cred ca avem multe lucruri in comun. Tu ce preferinte ai?
si tot asa...
Sper ca ti-am fost de ajutor!
te rog, daca vrei da-mi fundita :*

| Dede_1899 a răspuns:

Pai...activitatile pe care le face /pe care le faci de obicei. Despre lucrurile noi aparute, despre noi albume(muzica ). si despre lucrurile pe care le aveti in comun. Incearca sa descoperi tot ceea ce ai tu in comun cu el happy Succes!