| princetonelena a întrebat:

Heyhappy. mi-am cumparat sims 3 acum cateva zile si l-am instalat. totul bine si frumos. dupa ce mi l-am instalat am inceput sa ma joc.pe la mijlocul jocului am scos cd din pc si a mers in continuare. a doua zi cand am intrat imi apare : No game disc found! Please insert the game disc before proceeding! am pus cd in pc si tot nu a mers. dp aia l-am dezinstalat si l-am instalat din nou si tot nu s mers.tot asa imi apare. c s faccrying?

4 răspunsuri:
| Alëxąndŕą a răspuns:

Pai trebuie sa il instalezi si sa il dezinstalezi din nousau daca nu si merge cu blocaje nu ai memorie suficienta adica ti-l ruleaza nu este vorba de spatiul de pe hardisk este vorba de memoria calculatoruli sper ca te-am ajutatwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai dc tu esti Proasta si scoti cd in timpu jocului TEAPA intra in control panel apoi in add and remove... astepti s iti apara lista c programe si dai remove the sims 3 dup c simsu a disparut din lista inchizi programu si incepi instalarea si un sfat pentru capetele patrate c tine cand t joci niciodata in viata ta nu scoti simsu din pc daca nici atunci nu merge inseamna ori c ai stricat cd-ul ori c iti trebuie un crack care trebb download d p net descurcate

| Catalina_6831 a răspuns:

Nu ti-a mai mers pentru ca the sims trebuie mai intai dezinstalat din calculator iar dupa ce il instalezi din nou, trebuie sa lasi cd-ul mereu in calculator. sper ca te-am ajutat.

| bybyypazz a răspuns:

Si eu l-am scos de o gramada de ori din timpul jocului si nu are legatura cu asta