| Mada_Mada_1995 a întrebat:

Hey! Mi s-a intamplat o chestie foarte ciudata! Astazi am jucat zaruri cu prietena mea! Cand am aruncat zarurile pe tabla un zar s-a invartit si cand sa aflam rexultatul zarul s-a oprit intr-un colt! Statea doar pe un singur colt din cele 4 dupa care a inceput sa se invarta in partea opusa! Am fost foarte speriate! Ma intreb daca asa ceva este normal caci noi nu gasim nici o explicatie! Ne aflam intr un bar!

Răspuns Câştigător
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Trateaz-o ca pe o simpla intamplare wow si nimic mai mult, nu cauta sa cauti explicatii ca nu le vei gasi...
O zi bunahappy

3 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Deci zarul asta, l-ai aruncat si s-a oprit singur pe un colt, ca mai apoi a inceput sa se roteasca in sensul opus.
Poate este un zar magic.
Vinde-l pe lajumate.ro rolling on the floor

Nu iti bate capul, asta e, nu inseamna nimic special.

| J0B0MAT a răspuns:

Wow.ce tare big grin

| VreauMiere a răspuns:

Telekinezia este o abilitate paranormala pe care o au foarte putini oameni, unii nici nu stiu ca o au sau nu o pot folosi atunci cand vor ei (de exemplu tu). Este foarte probabil sa o ai si tu si nu cred ca ai avut halucinatii din moment ce si prietena ta a vazut ce ai vazut tu. Sunt mituri cum ca piramidele, templele au fost construiete cu aceasta putere mintala de a misca obiecte prin vibratii. Oricum ar putea avea o logica din moment ce expertii nu pot explica cum acum 2000 de ani au fost construiete templele si piramidele cu o viteza si acuratete ce depaseste cea mai avansata tehnologie de astazi. http://egelywheel.net/ro/how-can-you-develop-your-telekinesis-abilities