Exista in Alexandria ( magazin) seturi cu carte, cana, lumanare, punga etc. Cu mesaje dragute si poți alege din ele!
Si sa știi ca am fost in aceeași situație si i-am luat... ceva din cele de mai sus si o bratara cu ( nu stiu cum le zice, imi sta pe limba) chestii atarnate, mici pandantive, sper ca înțelegi, care pot fi alese de tine.
Bine, mai multe idei, poți sa ii iei o bratara cu pandantivele alea mici cu pantofi, gentute, ruj si din astea si sa. Te duci la magazinul de personalizate si sa comanzi încă un pandantiv cu un mesaj de la tine.
Apropo, apreciez gestul pe care vrei sa il faci, căci unii zic ca nu știu si iau ce le pica in mana.
Funda?
Eu zic ca orice i-ai lua trebuie sa ii transmita ce simti pentru ea si cat de importanta e pentru tine, Bluetooth-ul nu transmite asta in rest, orice ar da bine din cele enumerate de tine, dar iti recomand sa cauti in magazinele de cadouri o cana cu un mesaj de genu "pentru cea mai buna prietena" si de fiecare data cand bea din ea o sa se gandesca la cine i-a dat-o