Astept sa deschida gura pentru a-mi face o parere. Nu ma ghidez dupa aspectul fizic pentru a cataloga o persoana.
Depinde daca ajunge sa aiba 198-156-178 atunci am o parare rea, dar daca te gandesti cate femei au aceste marimi?
Deci acele persoane care nu "corespund" standardelor tot sunt frumoase.Intelegeti nu conteaza marimile, conteaza ceea ce esti tu.(totusi nici sa aiba marimi prea "astronomice")
HF
Hai sa iti zic sincer... Daca nu e cine stie ce de "plinuta " nu am nimic, dar cand intrece oarecum masura bunului simt a ochiului uman, eu am o vorba "ce mult mai esti.nu te mai termini". Nu am nimic cu persoanele ceva mai grasute.(am zis ceva ). Dar totusi cand depasesti o anumita masura.Ar trebui sa te puna pe ganduri
Nu conteaza doar aspectul fizic. Conteaza si caracterul, mentalitatea, carisma, etc. Dar depinde...
Conteaza mult si felul de a fi al fetei. Cum gandeste. Nu pot sa fiu ipocrit sa spun ca nu conteaza aspectul fizic. Si asta conteaza destul de mult dar daca fata este draguta si ma face sa ma simt bine nu conteaza cateva kilograme in plus. Insa doar cateva.
gabyxgdbgz întreabă: