| MadRaven a întrebat:

Hey,revin cu o noua intrebare.Pentru cei care au vazut filmul "Jocurile Foamei", care e personajul vostru preferat?
Mai e cineva care "s-a indragostit " de Seneca Crane (tipu' cu barba super) sau sunt singurahee hee?

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Sa stii ca l-am vazut aseara pe Pro Tv si mi-a placut enorm. Personajul meu preferat, de care sa spunem "m-am indragostit" este Josh Hutcherson ( Peeta Mellark).laughing P.s : fara suparare dar mi se facea pielea de gaina cand il vedeam pe Seneca Crane, ma sperie tipul :-s

| MadRaven explică (pentru anonim_4396):

Eu nu il prea simpatizez pe Peeta Mellark, personajul din film a fost dragut dar eu urasc personajul Peeta Mellark din cartea Jocurile Foamei.Acolo mi s-a parut insuportabil.
In film a fost bunicel(ca personaj) ca actor e dragut.
Si, Seneca Crane, da stiu stiu, inspaimantator tip, dar barba lui chiar e tare.
Nu stiu de ce, dar poate chiar faptul ca ii sperie pe multi imi place.
In fine, ma bucur ca tiam auzit opinia si as avea o intrebare : Ai citit cartile Jocurile Foamei?

| anonim_4396 a răspuns (pentru MadRaven):

Fiecare cu gusturile si placerile sale, oricum le-am citit doar ca in limba engleza. O foarte buna prietena de-a mea avea deja cartile dar in limba engleza ( ea este din America) si am aprofitat de ocazie. Nu am inteles orice detaliu, dar in mare parte da. Mai ales ca am vazut si filmul Duminica...happy

| oanaaa16 a răspuns:

hee hee Si mie imi place. Dar cel mai mult o ador pe ea, Jennifer Lawrence, katniss. happy E genialaa love struck