Wow deci oamenii nu se agita.manelele sunt cel mai prost gen care exista.aceea nenumindu'se muzica.nu vei reusi sa ii descurajezi.prostia nu are leac asa ca.ce sa spun te sustin
Suntem acei 1%ce nu asculta manele, manelisti sunt doar aia fara gusturi...cauta-ma pe facebook carmen zlatan
Manele= *** smiorcaiala haolo viata mea haolo dusmani mei haolo bani femei avere ahah sa furam sa crapam tot la bulau ne bagam
deci
eu cand le aud mie javra jena scarba nu suport smiorcaielile tiganilor cu fetele alea negre umflati cu ochi in cap NUI SUPORT HRISTOASE
deci ascult orice in afara de manele/coru biserici /populara/ si melodiile cretine pentru copii fericiti...)
scuze ca sunt radical dar ai cerut o parere
my facebook Alexanderk Alexanderk
Stiu ca exista multi tampiti care asculta manele, la scoala mea 60 % sunt cocalari si pitipoance Se cred superiori, fete de 12 ani care pozeaza cu tatele la vedere si stau non stop sa isi faca parul ca sa vina frumos pe decolteul lor, sau baieti care asculta manele la telefoanele mobile aproape de biroul directoarei. Copii tampiti, ce mai. Si apropo, iubesc rockul, dar nu sunt rockerita. Rock ascult de obicei Bon Jovi, Iron Maiden, Metallica sau Cargo. Si putin Ozzy id panda.crucifixion
anonim_4396 întreabă: