| nobody_9468 a întrebat:

Hey...salut! care este profu/a preferata si dc? mie una imi plaq de profu de infolaughinge super-dragut, si facem misto-uri multe la ora lui si profa de fizica care o admir foarte mult pentru. modul ei de gandire la fel si profu de engleza, profele de mate, tehno, geogra, franceza sunt ok, cea de istorie(fosta directoare)imi este antipatica, desi acum 2 ani ma intelegeam ff bine, acum ma banuieste ca fumez si vede ca nu prea mai invat si mereu se uita urat la mine(si eu zambesc, sa-i arat ca nu-mi pasa), profu de sport e de treaba, chiar daca inainte era antipatic si sa nu uitam de "cea mai importanta" diriga care imi strica ziua numai cat o vadlaughing... v'am pupacitbig grin bafta

Răspuns Câştigător
| lencikk a răspuns:

Pai sa incepemlaughing:
-profa de mate : pentru ca imi place foarte mult matematica, se vede ca ii place ceea ce face, preda cu foarte multa pasiune explica de 10, 20, 30 de ori pana intelegi nu pune note din burta, si este intelegatoare:d
-profa de kimie: vreau sa dau la medicina si imi place(mate kimie bio si bio-kimie)dar acum vb de profi, este imposibil sa nu intelegi ce preda, nu este dura dar mereu la ora ei este liniste, toate lumea are note mari la ea, este glumeata si pentru cei doritori face cursuri de excelenta la care ne lasa sa facem noi singuri experimente fiecare in parte si asta e partea amuzanta
-profa de istorie: este dura si e aproape imposibil sa ai 10 la ea, iti pune note dupa cat stii(si asta e parte naspalaughing ca eu nu stiu deloc istorie) dar xplika cu mult har si iti capteaza atentia...asta nu inseamna ca imi place)
-profa de bio: facem foarte multa bio si glumim la fel de mult( habar nu am cand reusim sa le facem pe toate intr-o ora)
-proful de fzica: este dur si toata lumea invata de frica la ora lui
-profa de romana: mie una nu imi place de loc de ea, toata ora asculta muzka de la alti copii se uita pe reviste trimite in timpul orei copii la magazin sa ii cumpere cola si covrigi, pune note din burta copiilor care i se par ei cool(adica fumeaza, au iubiti/te.etc)face glume proaste si exclude copii care sunt mai saraci si fizic si psihiklaughing
-profa de muzica: a iesit odata plangand de la noi din clasalaughing nu cantam deloc la ora ei cu toate ca avem muzica in schimb scriem fff multcrying
- proful de tehnno: are o gramada de perle si toata lumea rade de el, e panarama mare in ora lui si toata lumea are zece
-profa de engleza care e si diriga mea: mare lucru nu am ce sa spun despre ea pentru ca are anii ff apropiati de ai nostri si cam toata lumea fce misti de ea... e ok na ce sa ziclaughing
-profu de sport de anul acesta care este nou este ff ok are un mod de gandire ff dezvoltat stie sa intere in mintea copiilor cand ne cearta o face cu multe glume astfel incat sa ne para rau de ce am facut si cine nu vrea nu face sport dar are zece pentru ca el zice ca sportul e o ora de relaxarelaughingin scimb proful de sport care l-am avut era un dobitoc un c5retin toata lumea ckiulea de la ora lui si il injura ne punea sa alergam ca prsti toata ora si ne punea 6, 7, 8 si la fata directoarei 10
.
.
.
.
.
.
si lista continua...

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi n-am un prof/a preferat/a ...imi place de toti si ma inteleg bine cu totiwinkingwinking. asa mai glumim cu dirigintele(mate), profu de relgie si profa de ed fizica.

| ~kostynela~ a răspuns:

Mie imi e simpatica prof de logikwinkingare o gadire apropiata varstei noastre desi are in jur de 40 aniwinking
si diriga...bine mai sunt si prof de info, profa de istorie, profa de fizic etc.
antipatic:prof de sport(ii afemeiathappy