Misaki mi se pare o persoane sumbra care nu are frica de nimic, nici macar de moarte cand e la cativa pasi distanta.O persoana care pare inchisa in ea prin faptul ca nu vrea sa raspunda la intrebari si asa.E destul de draguta, dar si destul de infricosatoare.
Sakakibara e un baiat cool.Adica mie persoanl imi place de el.E un tanar obisnuit chiar face pe Sherlock Holmes fara sa stie, dar nu in stilul vechi ci intr-un stil modern.Ii place misterul si nu se lasa batut niciodata.Si e o persoana de treaba, nu conteaza cu cine.E un tip de gasca.
Orochimaru...mi-e scarba de el.E asa de gretos cu limba aia a lui.CHiar nu-mi palce perosnajul lui.A facut atat de multe rele si la naiba ca nici nu are un motiv intemeiat.Intr-un fel m, a bucur ca l-a ucis Sasuke.
Itachi e asa si asa.Adica la inceput a fi o persoana de speriat.Numai cand il vedea cineva tremurau chilotii pe el.Atat ca intr-a doua clipa era mort sau prins in genjutsu.Dar totusi se pare ca la final s-a dovedit a fi bun.Desi eu inca nu-l pot ierta pentru ca a ucis un clan intreg, chiar propriile rude.Adica asa ceva se iarta?! Oricum nu e pe lista preferatilor mei.
Sasuke ...hmm...despre el ce as putea sa zic.Dorinta asta de raspunare a lui mi se pare un lucru rau.Adica mi se pare oarecum stupid.Adica intai toata viata te antrenezi pentru a primi putere ca sa te razbuni, apoi cand in sfarsit iti primesti razbunarea tot mai esti rau si de data este este fix invers.Adica ei t-or crescut)bine in satul ala)colegii tai de echipa, prietenul tau etc. si tot pe ei vrea sa-i omoare mi se pare fara sens, dar asta da motiv actiunii asa ca e destul de cool.
Kakshi.aaaaaaa..il iubesc! In top 5 al meu.E cel mai tare...oarecum.Adica e super cool, Mereu si-a ajutat camarzii, e jonnin a fost in echipa lui Minato, fost ANBU, adica cum sa nu-ti placa de Copi Ninaja?! Si e destul de cool si tare dar cam pervers dupa mine.
Obito-naiba sa-l ia! Mie nu-mi palce deloc de el.Adica are el un motiv intemeiat si asa mai departe, dar chiar asa un razboi! Asta e prea de tot.E un personaj pe care nu-l privesc cu admiratie deloc! In niciun caz nu-mi palce de el.Bine are sens tot ce se intampla cu el si ca personaj e bine gandit tot, dar doar atat.
Si restul...m-am uitat la Shaman King cadn eram mica, dar am uitat tot asa ca nu te pot ajuta.Sorry!
Eu am vazut doar another. Dintre cele 2 personaje, mie mi se pare Sakikabara un baiat de treaba, amuzant, iar Misaka mi se pare ca e o fata mai singura care este curajoasa( chiar si cand i-a murit sora)
p.s. chiar am plans la episodul ala