| MissyFrumy a întrebat:

Hey salut! Toti se joaca pe un joc numit IMVU.As vrea sa stiu daca acel joc costa si cat as putea sa ma joc pe el? E gratis sau ceva de genu? Sau la un moment dat te pune sa platesti? Si cum imi fac cont? Nu prea ma pricep la engleza prea bine si nu prea stiu.Va rog din suflet ajutati-ma! Cel mai bun raspun FUNDA+VOTURI! Scuzati categoria, ma puteti ajutaaa? E urrgent!

Răspuns Câştigător
| RougeEttiquete a răspuns:

Deci.Eu am fost o experta in IMVU dar m-am lasat. Intri aici: www.imvu.com si dai la create account.Jocul e un fel de sims numai ca e online. Poti merge in diferite incaperi si tot felul.Si nu.nu costa nimic si dai bani numai daca vrei pentru imvu credits.Dar imvu credits se pot castiga si gratis.intri pe www.imvu.com si dai la Credits->Free si iti apar acolo o gramada de modalitati prin care poti sa faci credit.Ca sa iti creezi cont dai la create free acount sau ceva de genu create account sau mnoo.vezi tu. Daca vrei sa vorbesti cu romani in imvu(dupa ce ti-ai instalat jocul) intri la chat si acolo este o bara de cautare si scrii Romanian.A si credits iti trebuie pentru ati cumpara haine accesori.Hainele si accesoriile au un pret anume si iti poti calcula pretul etc.Poti sa ai si animale, casa, copii etc. Sper ca o sa-ti placa.Te pup. sper ca te-am ajutat:-*

3 răspunsuri:

Pentru ati creea cont dai la not a member? sign up acolo mai jos de datele de logare.happy

| MissyFrumy explică:

Trebuie sa il downald-ez? Are vreun virus ceva daca il downald-ez?

Nu nu are virusi.si da.trebuie downloadat