| deya100 a întrebat:

Hey! Spuneti-mi si mie tot ce stiti despre Andreea Tonciu! big grin
Ce parere aveti despre ea? Eu cred ca este o fata draguta si chiar serioasa dar atunci cand vrea ea. Eu nu cred ca are nasul mare am vazut oamnei si mai urati cu nas imens! Si totusi la cate injuraturi i sau adresat ea nu a facut operatie estetica(din cate stiu eu.) sa pastrat naturala si cu defecte!

11 răspunsuri:
| Kaℓi a răspuns:

Am vazut-o si eu in cateva ipostaze cel putin ciudate, si nu cred ca e altceva decat un rol pe care si l-a asumat, o fi avand vreun contract cu Maruta si ai lui... e imposibil sa fie chiar atat de idioata.

| Wøodenpints a răspuns:

Cel mai cretin exemplar de femeie din univers.
Şi arată ca dracu' când avea hepatită.

| Dariusuu a răspuns:

Eu cred ca e o pitipoanca care cauta atentie.

Si cu asta am spus totul.

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Câtă semidocție.Ar trebui să iți dea foc cineva, dar nu mai avem ca dovadă că a existat un asemenea specimen.

| deya100 explică (pentru BeyondTheDarkSun):

Auzi sa iti dea tie foc nu mie! Daca nu ai ce face du-te si impuscate, scapi lumea asta de oameni de nimic!

| BeyondTheDarkSun a răspuns (pentru deya100):

Cum poti idolatriza asemenea creatura?

| deya100 explică (pentru BeyondTheDarkSun):

Nu am spus ca o idolatrizez doamne fereste! pur si simplu nu jignesc oamneii cum fac altii! Am vrut si parerea altora atata tot!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Urâtă, proastă, nas mare, Mitea, Măruţă, etc. Un gunoi al ţării noastre.

| wtxwhdxifdjebdd a răspuns:

Cica femeia-i mamifer rolling on the floor), Germania e in E Romaniei, ficatul e intre cap si gat laughing).Mai bine sterge intrebarea laughing)

| Zatharra a răspuns:

Ori e proastă, ori...e proastă.Din două una.Peace!

| AnneHere a răspuns:

Personal n-am nimic cu ea.dar, ma enerveaza ca apare la televizor plina de fite, dandu-se in stamba.winking