Cine suna?
Povestea asta am auzit-o de la un prieten.Nu stiu cat este de adevarata.
Se facea ca intr-o zi Mihai, un elev rebel mergea spre casa.Pentru a se da mare in fata prietenilor sai, cumpara o papusa din colectia Mary de la magazinul de jucari careia ii dadu foc la ochi cu o bricheta.Seara viitoare Mihai ramase singur acasa, intrebandu-se de ce au intirziat parintii lui 5 ore.Atunci suna telefonul. Mihai raspunse. O voce ca de copil ii spuse'Buna, sunt Mary, sunt in fata mallului, hai sa ne jucam!'. Mihai inchise speriat telefonul dar acesta iar suna.Atunci luminile se arsera. Mihai raspunse.Era aceeasi voce de copil care spuse'Buna, sunt Mary, sunt in fata supermarketului, hai sa ne jucam. Mihai ingheta si cu vocea intretaiata.Era aceeasi Mary. Ea zise'Buna, tot eu sunt, sunt in fata casei tale, hai sa ne jucam'. Mihai se uita in jur. Dar vocea lui Mary era tot mai rasunatoare si spunea'Eu am fost baba oarba, acum e randul tau!'
Si nimeni nu l-a mai vazut pe Mihai vreodata.
Continuarea
timpul a trecut peste mine vindecandu-mi ranile fizice, cele sufletesti au ramas aceleasi, aceeasi durere si o singura dorinta:sa imi ajut prietenii sa treaca dincolo!
Nu am mai vorbit cu nimeni de foarte mult timp dar cosmarurile ma chinuiau noapte de noapte, acelasi vis, aceleasi lacrimi, aceleasi voci rugatoare...implorandu-mi sa le eliberez...
Am luat legatura cu un medium specializat in spirite dar care avea si o latura dedicata magiei. Ii arat o poza cu prietenii mei apoi il privesc in ochi.Ma duce intr-o camera luminoasa aproape goala, fiind medium nu cred ca avea nevoie de prea multe lucruri.Ne asezam in interiorul unei pentagrame, trebuie sa fim precauti imi spune...schitand un mic zambet, apoi imi ia mainile si imi spune sa imi inchid ochii si sa ma concentrez pe acea noapte.Respir de cateva ori adanc parca incercand sa intarzii acel moment de groaza, imi doream sa nu fi trebuit sa ma gandesc din nou la ei.Intr-un final reusesc sa ma stapanesc, inchid ochii si imaginile incep sa apara mai intai incetosate apoi din ce in ce mai clare, mai groaznice, incepeam din nou sa ma simt vulnerabil, singur in mijlocul mortii panica ma cuprindea, era ca si cand ma aflam din nou in acel loc, ii auzeam, ii vedeam si simteam din nou acele arsuri mainile mediumului incercau sa se tina de ale mele, alunecau tot mai mult apoi isi da drumul si este aruncat pe spate destul de tare.Il privesc uimit, el nu zice nimic, se ridica si face 2-3 ture in jurul meu privindu-ma cu interes apoi imi cere sa intind palmele fac cum zice el si astept, se apropie de mine si cu o miscare rapida imi pune 2 degete pe frunte si rosteste ceva scurt nu termina de zis si se trezeste din nou aruncat cat colo.Nu zice nimic ba chiar se ridica zambind, iar eu inca il priveam cu aceeasi uimire in ochi asteptand sa imi explice. El imi zice ca imi explica indata.
-Ridica-te in picioare si iesi din pentagrama! Bun.
El ia in mana un cutit si il arunca cu putere il vad cum se apropie, inchid repede ochii si astept sa se intample ceva, cutitul ma loveste in piept, simt o intepatura si imi zic ca sunt terminat, astept sa sangerez deschid ochii dar nici urma de sange, nici urma de rana.Cutitul statea cu varful pe pieptul meu. levita spre uimirea mea si nu intelegeam nimic.
-Intra din nou in pentagrama! Perfect
Cutitul cade cum fac prima miscare, mediumul vine si il ridica, se indeparteaza putin si il arunca din nou. Din nou inchid si eu ochii ca si un reflex, dar el tipa
-Deschide-i!
Ma supun si apuc sa vad cum in momentul in care atinge bariera pentagramei, este proiectat in perete cu o asa putere mare incat se frange in 2.
-Acum sa iti explic...in urma socului pe care l-ai suferit in acea noapte, ai dezvoltat capacitati uimitoare care reactioneaza la pericole...involuntar.sa ne asezam din nou ca sa pot vedea cu ce ne confruntam! De data asta incearca sa iti controlezi frica deoarece ea poate declansa protectia si ma poti rani destul de tare!
Ne asezam din nou...de data asta cu mai multa incredere in mine, ma intorc cu gandul in acea noapte si il las pe medium sa vada tot ce are nevoie, iar cand credeam ca s-a terminat simt un curent in cap si raman blocat acolo, la fel si mediumul.Suntem prinsi in mijlocul terorii, iar eu credeam ca nu imi poate face nimic din moment ce nu eram fizic prezent acolo.
Creaturile se apropie si ne dau tarcoale, ma striga pe nume si ma indeamna sa ii iau de mana sa ma duca la prietenii mei mediumul tipa
-Daca faci ce zic ei, o sa ramanem si noi captivi aici, doar tu ne poti scoate intregi
Il auzeam la inceput dar apoi atentia mea se indreapta in alta parte si il aud doar bolborosind ceva.sunt chiar ei, neatinsi aratau la fel ca in seara dinainte sa intram acolo.Se apropie si imi spun:
-Ai sa vii nu? Inca mai speram.si in acea secunda un fum gros ce formeaza o mana enorma ii prinde pe amandoi, iar ei isi reiau infatisarea de groaza.sunt cuprins de furie si tip cat ma tin plamanii.ne trezim in camera in lumina si in siguranta.Ma uit la medium si ii spun:
-Vreau sa mergem acum.
Sunt primele mele cuvinte dupa mult timp si el stie, ma felicita pentru curaj dar ma indeamna sa am rabdare.
-La noapte plecam, in timp ce eu ma voi pregati tu sa mergi sa imi aduci 3 obiecte mici:2 ce au apartinut prietenilor tai, iar unul al tau.Demonii sunt 3 la numar si sunt printre cei mai periculosi deoarece, este adevarat, au fost candva copii, dar au fost abandonati si preluati de forte necurate, li s-au dat puteri si ceea ce fac este pentru ei in mare parte o joaca, deci totul e posibil pentru ei.
-Si eu nu trebuie sa ma pregatesc?
-Tu esti mai mult decat pregatit, du-te! O sa te indrum in timp ce mergem acolo
Ma intorc cu 3 inele, le avem identice ca semn al prieteniei ce ne leaga sunt cu gandul numai la ei
Era o simpla seara de iarna linistita. Afara ningea cu fulgi mari. June era la calculator. Vorbea cu Cristal.Deodata suna telefonul. June raspune.
-Alo?
Din telefon se auzea un fasait.
-Cine este?
Probabil este Marc... o vrea sa ma sperie.Si a plecat inapoi la calculator.
Dar ceea ce stia ea era faptul ca nu era nici un prieten de-al ei.Mai tarziu si-a sunat parintii pentru a aflat cat mai intarzie.
-Scumpo, venim abia dimineata.Au spus parintii ei.
-Off...pai ok. Distractie placuta!
-Ce sa mai fac eu acum? Este abia... 22:58?
Wow...cum a trecut timpul asa repede? Ma rog... A stins calculatorul si s-a pus pe pat.Deodata lumina a inceput sa se intrerupa. June s-a speriat putin dar nu avea ce sa fie. Dupa 5 minute se ia curentul. June se panicheaza, dar trebuie sa aprinda macar o lumanare. Dar cine se ducea intr-o asemenea bezna tocmai la bucatarie? June nu avea incotro.Lumina cu telefonul holul intunecat si bucataria rece. A luat chibriturile si a fugit in dormitor pentru a aprinde o lumanare.Era cat de cat lumina. O suna pe Cristal.
-Hei ce faci?
-Uite bine la calculator.
-Tu?
-Nu prea bine s-a luat curentul si imi este cam frica.
-(Cristal rase)Esti fata mare! Linisteste-te!
Fetele au vorbit timp de o jumatate de ora. Apoi din senin de aude un zgomot din hol. June tresare.
-Cristal (spune ea cu vocea tremuranda), am auzit un zgomot din hol.
-Sa verific ce este?
-Da normal fato! vorbeste cu mine la telefon si linisteste-te!
In hol nu era nimic. June s-a linistit. Observa intr-un colt o mica pata.Atinge cu palma si observa ca este sange.Se sperie se fuge in camera ei.Inchide bine usa si se baga sub plapuma. A inceput sa planga.
-Hei de ce plangi? Ce ai patit?
-Am vazut o pata de sange in hol.(spuse June cu lacrimi in ochi)
-O doamne! Ii spun mamei sa venim la tine.Nu te speria! Ajungem in 10 minute.
-Nu iti fie...Inainte ca Cristal sa termine de vorbit bateria s-a dus.Lumanarea se stinge si June simte un fior rece pe spate.Se baga in plapuma si asteapta sa vina Cristal cu mama ei.Se aude un zgomot.Cineva bruscheaza usa. June incepe sa planga si mai tare.Usa se deschide cu putere. Apare o umbra.Afara incepe sa fulgere.Prin lumina fulgerelor June vede fata creaturii.Era o fata imbracata in alb, cu parul negru, ochii rosii si carea sfasiata.Zambeste dintr`un colt al gurii.Cateva picaturi de sange curg pe rochia ei imaculata.La fiecare lumina de la fulger creatura se apropie. June se baga sub plapuma.Simte cum cineva se aseaza pe pat langa ea si ii sopteste la ureche "Morbit erebitumi. Tuna fasgul barvgor.Meria sub grihna!"June plangea foarte tare si isi dorea ca totul sa se sfarseasca. Apoi aude o voce.Era mama lui Cristal. O trezeste si o duce la ea acasa."Oare am visat? Pata numai este aici."isi spuse ea in minte. Apoi o urma pe mama lui Cristal.
Un vecin de-al meu mi-a spus o poveste, si nu stiu daca este adevarata pentru ca eu l-am tot intrebat daca este adevarata si de 3 ani im tot spune ca este adevarata si ca nu are de ce sa ma minta, asa ca vo spun si voua.
A spus ca este la tara la el o casa parasita si ca el cu verisorul lui si cu fratele lui stateau pana seara si se distrau pe acolo. Un prieten de-al lor un om batran isi mai lasa oile prin gradina casei pentru ca este iarba buna pentru oi.Si intr-o zi ei au gasit o oaie moarta, si au ingropat-o in gradina si au pus un semn la ea ca sa stie unde au ingropat-o.In acea zi ei au incuiat usa casei acelea si au pus niste scanduri pe usa ca sa nu intre nimeni pentru ca becurile si prizele sunt alimentate cu curent, si sa nu intre cineva ca sa consume curent.Si a doua zi au plecat la lucru pe camp. A treia zi au venit si au descuiat usa si ce credeti ca au gasit in casa, oaia moarta cu matele scoase si plin de sange pe pereti. Dar vecinul meu mi-a spus ca nu avea cum sa intre nimeni in casa pentru ca numai ei aveau cheia si au batut scanduri in usa si au sigilato.
Un batran de acolo le-au spus ca in casa aceea a murit o femeie electrocutata, si ca se mai aude seara zgomote ciudate venind din casa. Dupa ce s-au intamplat acestea ei nu au mai intrat in casa si stateau numai prin curte, si intr-o seara au vazut ca pe acoperis ca niste tigle care au inceput sa se miste si dintr-o data a inceput un vant puternic si s-a trantit poarta foarte tare.Cand au vazut au fugit spre poarta si cand au dat sa o deschida nu au putut, poarta era incuiata. Atunci au sarit poarta si nu au mai mers acolo niciodata.
NU STIU DACA ESTE ADEVARATA POVESTEA DAR VECINUL MEU MI-A SPUS DE MULTE ORI CA ESTE ADEVARATA SI CA NU ARE DE CE SA MA MINTA. EU CRED POVESTEA VOI FACETI CE VRETI. BYE
Va spun o poveste pe care o stiu tot din auzite. eu sunt din calarasi dar poveste se refera la o intamplare din cluj.(am motive sa cred ca e adevarata deoarece este spusa de niste autoritati)
Doua fete colege de camera la un camin studentesc din cluj, prietene foarte bune trebuiau sa se desparta in week end. Una din ele pleca acasa iar cealalta ramanea in camin. la o ora foarte tarzie cea care pleca acasa isi face bagju si isi i-au la revedere.pe drum isi aduce aminte ca a uitat ceva (nu mai imi aduc aminte acum ce) si se intoarce sa il ia. ca sa nu o mai trezeasca pe prietena ei care se culcase, intra in camera si nu mai aprinde becul; isi ia ce trebuie si pleaca.
Revenind de acasa din nou in camin gaseste politi in camera ei si afla ca prietena ei era moarta si fusese mutilata de catre cineva. I-ar pe geam scria cu sange "SIMTE-TE NOROCOSA CA N-AI APRINS LUMINA!"
Era, noapte, toata lunea dormea, dar eu nu aveam somn, doarme-am in sufragerie cu bunica mea(aveam niste musafiri)ea intr-un pat eu in altul, intr-un bun sfarsit. adorm. dar nu pentru mult timp, ma trezesc iar ma uit in stanga, bunicamea sforaia, nimic neobisnuit, stau cu ochii inchisi si incerc sa adorm iar, dar tot degeaba, si doar stau cand aud ceva pasi in hol, ma gandesc ca e tatal meu (el mai are obiceiul sa se trezeasca seara sa manance)si aud ca intra in bucatarie, acel cineva, dar nu aprinde lumina, aud ca cineva deodata incepe sa deschida seraturul cu cutite si il tot inchide si deschide sertarul, apoi scutura lingurile si furculitele deschide si inchide usile de la sertare tot asa vreo 10 min facea pur si simplu zgomot am inceput sa ma speri, m-am gandit sa ma duc sa vad cine e, m-am ridicat din pat am inaintat cativa centrimeti, si am fugit repede inapoi in pat, era prea mare spaima m-am bagat repede sub patura zgomotele continuau mi-am facut curaj am fusit repede pana la usa de la sufragerie(la bucatarie nu avem usa)si am stat cateva secunde sa imi trag sufletul si deschid usa de la sufragerie chiar sa pot vedea putin si nu vad pe nimeni dar zgomotele tot se aud.am inchis repede usa nu mai puteam respira, m-am bagat in pat si am tras plapuma peste mine de speriata ce am fost nu am mai auzit nimic nu stiu cat au tinut dar de atunci seara nu mai ies din pat pentru nimic ma intreb si cum ce a fost
Salut! Sa va povestesc si eu o intimplare. Sa stiti ca e adevarata. Deci, intr-un sat a decedat o domnisoara de 17 ani si, cum provinea dintr-o familie bogata, cea mai bogata familie a satului, parintii iau pus linga ea in sicriu toate bijuteriile pretioase pe care le avea, si erau multe! Doi baieti pusi pe trasnai si sotii, au hotarit sa le fure. Asa ca noaptea dupa ce au inmormintat fata, au dezgropat-o, au scos sicriul, l-au deschis si i-au luat toate bijuteriile. Dar colierul cel mai de pret, de aur, era legat la gitul ei si unul din baietandri s-a aplecat de-asupra ei, s-a razamat cu cotul pe pieptul ei pentru a putea sa-i deschida colierul. Incercati sa va inchipuiti asa o situatie foarte strange: Stati aplectai de-asupra unui mort incercind sa-i deschideti colierul de la git cind deoadata deschide ochii! Baitaul a murit din cauza socului iar prietenul sau si acum este la spitalul de nebuni. Sa va spun acum o chestie: fata nu a murit cu adevarat, ea pur si simplu s-a inecat cu o muscatura de mar... dupa ce a inviat parintii celui de-al doilea baiat i-au dat tot aurul drept recompensa ca i-au inviat fiica cea draga!
Haideti sa va zic si eu o poveste de groaza...nu e adevarata.am auzit-o de la prietenii mei. Nu stiu daca o stiti da eu o scriu...
Era o familie formata din sot, sotie, fetita lor si un catel. Aceasta locuia la bloc la parter. Intr-o seara parintii fetitzei au vrut sa se duk la o petrecere si au lasat-o pe fiica lor si catelul acasa cu o bona. Parintii i-au zis bonei sa incuie toate ferestrele si usa de la intrare ca la parter nu stii niciodata cine mai sare un geam ...Asa a facut bona imediat dupa plecarea sotilor. Se facuse 11 noaptea si era timpul sa se cu ce fetita. Bona a dus-o in camera ei a bagat-o in pat. a inelit-o iar cainele s-a bagat sub patutul fetei. Bona s-a dus in sufragerie si in scurt timp au adormit si ea si fata. Pe la 1 noaptea se aude picurand apa. (Stiti sunetul ala care d multe ori te sperie "pic, pic, pic") Fetotza s-a trezit, s-a sculat din pat sa vada de unde curge apa! Se ridik in picioare, baga mana sub pat sa vada daca mai e catzelul ei si acesta o linge pe mana. Fetita se duce la baie. aprinde lumina si vede ca nu e strans bine robinetul. Il inchide si se duce dupa aceea inapoi in pat. Adoarme pana pe la vreo 2-3 cand iar aude sunetul acela "pic, pic, pic". Fetita se ridik din nou din pat si baga mana sub acesta. Atinge catzelul si acesta o linge pe mana. Fata se duce iarasi la baie vede ca robinetul e bine inchis dar sunetul tot se aude. Se duce apoi la baie si vede ca aici curg picaturile din robinet. Inchide bine robinetul si se duce iar in pat. Adoarme din nou dar pe la 4 dimineata (parintzii tot nu ajunsesera acasa) iar se aud picaturi curgand. Fata se riduk iar din pat... baga mana sub el. Vede ca o linge cainele. Se duce la baie - robinetul inchis. Se duce la bucatarie - robinetul inchis. Fata intra in panik pentru ca ink se auzeau picaturile. Se hotaraste sa o trezeask pe bona. Intra in sufragerie se uita la canapea o vede p bona dormind nu avea treaba si deodata privirea ii este atrasa spre coltul sufrageriei unde era cainele ei spanzurat si injunghiat iar sunetul scos de sangele care lovea podeaua era "pic, pic, pic". Fetita nu mai stia ce sa faca nici sa tipe nu mai putea dar a reusit sa fuga inapoi in camera si in pat. In pat, fiind invelita cu plapuma peste cap a vazut o placutza sau ceva pe care scria cu sange "Si oamenii pot linge"
Ah pai, stiu si eu una, mi s`au intamplat muuulte. dar nu asa rau. de exempu`, dormeam, dar era dimineata, pe la 8, si era in timpu` scolii. dar eu tot ma trezesc tarziu . si visam ca imi suna telefonul` in ora de chimie. si ghiciti ce? mi-a sunat telefonul`, era colega mea de banca, m`a intrebat daca nu cumva i-am luat cartea de chimie din greseala. hmm, mereu m`am gandit, daca a fost cu un scop. sau doar o simpla coincidenta!
hmm, sa mai vedem. Uite, de exemplu`, eu sunt 'fascinata' de chestii din astea, fantome, lucruri ciudate. si dupa ce ma uit la un film, sau citesc povesti de groaza.mor de frica. ma uit in spate din 5 in 5 minute. in fine. faza e ca, dupa ce m`am uitat la mediumul ( cu doamna aceea blonda, care viseaza crime ) am visat si eu ceva, am visat, ca am fost la propria mea inmormantare! si ca in drum spre inmormantare, am vazut o femeie, mai batrana( vreo 40 si ceva de ani ) stand langa o cruce de mormant, cu un caine chel si am intrebat`o cat e ceasul`. in momentu` ala, doamna nu mi-a raspuns, dar eu am inceput sa tip, si am tipat si in realitate! dar nu un tipat dala asa mic si scurt, a fost un tipa foarte mare! si eu cum incep sa tip, incep si pe mine sa ma doara urechile ( tip ff. tare ) si in noaptea aia n`am mai dormit. gandindu`ma numa` la visu` ala. eu de obicei am vise ff ciudate, visez ca mor oameni, ca mor eu, ma visez mireasa. visez ce o sa fac, ce`am facut. chestii din astea. Iar mama stie ca-mi plac filmele de groaza. si stie toate visele mele ' ciudate '. asa ca de fiecare data cand visez ceva urat, ii spun ei. Iar ea imi da cu mir pe frunte si ma pune sa spun rugaciunea... dar faza e ca dupa astea, incep sa visez lucruri mai rele, ca si cum nu trebuie sa`mi dau cu mir pe frunte. de ex, am mai visat, ca a murit o femeie, cineva a omorat`o, si am vazut la stiri in ziua aia. ca murise o femeie. . am mai visat, ca a murit un baiat de la scoala mea, si visu` asta m`a socat.si sper sa nu se intample. dar a fost groaznic. si mereu tip! mi se intampla mereu, cand sunt singura acasa ( numai cand sunt singura am observat ) ca se misca ceva.si de obicei la bucatarie. se misca oale, farfurii. odata, asta`vara, cand aveam pc`u in sufragerie. pentru. ca e mai racoare akl, si pe caldura aia era mai bine akl, s`a deschis un dulap in bucatarie, si a cazut un castron. eram singura acasa, doar ei si catelusa mea ( betty ) s`a dus akl, si a venit fugind la mine. mi-a fost frica sa ma duc sa vad ce`i akl.asa ca am asteptat sa vina mama, si i-am spus. a ramas masca.stiind ca sunt fricoasa, n`a stiut cum de n`am luat cheia si-am plecat. de obicei asa fac, dar am ramas, pentru. betty, pentru ca i se rupsese lesa.si in nici`un caz n`o lasam singura! mi s`au intamplat muuulte, nu am timp sa le zic pe toate, ca ies in 10 min dar revin maine, si vi le spun.
Buna sunt Maria si vreau sa va titlul povesti este Casa bantuita. La mine la scoala [nr. 3 nanu muscel] este o,, casa bantuita,,. Odata, un coleg de-al meu a fost acolo si a vazut numai scheleti si umbre si o pivnita inspaimantatoare. Bine ca s-a intors teafar. Ziua urmatoare a fost din nou. A vazut un sicriu sumbru si cazuse intr-o trapa. Se speriase foarte tare. Si chiar de credeti ca nu se putea mai rau, s-a intalnit cu stapana casei o fosta profesoara de Franceza, adica doar cu spiritul ei. acel spirit avea in mana stanga un cutit cu care voia sa il omoare pe Edi [colegul meu], dardin fericire un alt baiat l-a salvat si au plecat amadoi in clase. dar nu e sfarsitul povestii mai e ceva:acel baiat care l-a salvat pe Edi s-a dus din nou la,, Casa bantuita si nu l-a mai vazut nimeni de atunci
Unchiul meu are acum frumoasa vârstă de 50 de ani. Când era tânăr, era moda de a merge la peţit. Şi a plecat el de cu seară la fete (la actuala mea mătuşă), şi cum se simţea bine, a poposit acolo până la o oră destul de târzie, cam 3 dimineaţa, când a plecat spre casă. În drumul său avea o casă(casele se află la distanţe destul de măricele una de cealaltă) lângă care se afla o fântână, în afara porţii. Din ceea ce povesteşte unchiul, era întuneric beznă şi ajungând în zonă a auzit cum cineva scoate apă(la ora 3 a. m. ). A spus "Bună seara", însă nimeni nu i-a răspuns. Se auzea cum cineva scoate apă, dar nu s-a oprit, găleata s-a dat peste cap, a cazut în fântână şi iar a început să scoată apă. Unchiul a spus că într-un minut era ajuns acasă, deşi în mod normal faci 7-10 minute.
Da eu stiu, hai ca v-o zic aa DutZa o sa spun una reala nu am mai putut de frica Deci: Era o noapte in care m-am dus la un coleg sa dorm(coleg de banca)si am vrut sa mancam niste prune ne-am dus intr-o casa in care erau o multime de prune.Am intrat in acea casa si usile toate s-au inchis. M-am dus la baie sa ies pe geamul de acolo(de la baie)si cand m-am pus in cada cine-va m-a tras de picior si cand m-am uitat in cada nu era nimic, la fel si de 3 ori si a patra oara am vazut o fata imbracata in mireasa atunci am fugit in dormitor sa luminez cu lumina de la TV si in pat am vazut-o pe aceeiasi mireasa si ink un mire si 2 copii morti, atunci eu am pus mana pe pieptul fiecarui si nu aveau puls, dar se miscau si vorbeau atunci am fugit in bucatarie si am vazut 3 sacose de prune pline si le-am loat cand am vrut sa ies pe usa m-am uitat inapoi si erau mirele copii si mireasa aceeiasi dar mireasa era si in spatele meu si avea un cutit in mana. Cand am vazut-o m-ia inghetat sangele in vene si imd am fugit din acea casa.Pt mine a fost de groaza aceasta intamplare care am patit-o nu stiu daca v-a speriat si pe voi
Fratilor va zic o poveste reala si de groaza. Pentru inceput va zic ce am patit in urma cu cativa ani.
Era anul 2005 am plecat in Bistrita la o Femeie care mi-a vandut mie garsoniera sa.
Trebuia sa ma duc cu tata sa o ajut sa faca o mini camera pentru boiler si sa puna gresie in baie, nu puteam sa o refuz.
Cand am ajuns in casa in care locuia, m-am simtit ciudat de parca ma privea cineva.
Nu am dar prea multa importanta
Casa parea a fi destul de veche.
Prima zi am stat de vorba si noaptea m-am culcat.
Aveam doar un singur pat asa ca am dormit cu tata in pat.
A doua zi dimineata am inceput sa punem gresia in baie, eu am cunoscut baieti si fete eram in centrul atentiei in sat.
Cum ieseam pe strada auzeam batranii la poasta baietul asta e di la Bucuresti.
Am cunoscut pe o fata si se lauda la toate prietenele ei ca are un prieten de la bucuresti, dar astea nu conteaza.
Dupa ce s-a facut seara am facut un dus rapid si am intrat in casa.
tata s-a culcat iar eu citeam o carte "profetii de le celestine pe urmele celei de-a 10 viziuni parca se numea, ", la un
moment dat se face un frig infernal. De la 30 de grade celsius care erau in casa scazuse sub minus. La fel, am gasit
explicatia ca s-a facut frig din cauza ca eram situati pe munte, frigul a tinut mai putin de 10 secunde si revenit la loc
caldura, era sa ut, stateam cu fata la soba, iar cand a venit frigul de la 30 cm distata e soba iesea un abur de nicaieri,
m-am speriat m-am uitat in spatele sobei, pe soba, in soba dar nimic, soba nu functiona de ani de zile, la asta nu am gasie
explicatie.
nu am mai dat importanta si m-am culcat.
Urmatoarea seara am pornit un radiocasetofon de pe vremuri, il gasisem prin garaj sau grajd nici nu stiu ce era.
La fel, nu imi era somn, daca eram obisnuit sa stau treaz pana pe la 3-4 dimineata, asa ca m-am apucat sa citesc.
DUpa 10 minute eram foarte concentrat asupra cartii si incepe sa se miste cele 2 usi cu putere si auzeam tipete in mintea
mea, dar mi se racise umarul drept iar cand am intors privirea in dreapta (se afla o usa) s-a dat perdeaua la o parte si
aparuse un chip de barbat care radea la mine, eu de frica am inchis tot si m-am bagat langa tata in pat
am inchis ochii si am tras aer in piept convingandu-ma ca nu a fost nimic,
Tata dormea adanc, am dat sal trezesc si mi-a spus ca nu e nimic spunand ca e imaginatia mea.
L-am crezut pe cuvand dupa 5 min tata a adormit la loc si eu nu adormeam.
Era o liniste cumplita, eu obisnuit cu galagia din Bucuresti nu rezistam la liniste.
In casa nu era nici o sursa de lumina si nici macar afara, imaginati-va acel intuneric, stateam si ma uitam pe unde apucam
in intuneric dar nu vedeam nimic. In stanga imi aparuse un Trup de om mai negru decat negrul avea coarne rosii si ochi rosii
atata am reusit sa disting, am inchis ochii am spus rugaciunea tatal nostru iar cand am deschis din nou ochii in partea
dreapta mi-a aparut un trup de barbat in alb
parca tinea ceva in mana ca un fel de spada sau lance, atunci am stiut ca sunt in siguranta si am adormit.
In acea zi tata trebuia sa sparga un zid. M-a trimis sa iau o galeata de apa iar el a dat sa sparga zidul si da cu toporul
chiar intr-un furtun de electricitate (ca un fel de teava prin care trece cablu de electricitatea prin pereti) ma cheama la
el, se asaza pe scaun si imi spune vezi visul meu de aseara? Acum puteam sa fiu mort.
Pai ce ai visat?
Am visat ca eram la o rascruce de drumuri si se afla o banca cu un batran si o batrana si vorbeau intre ei batranul ii spunea
batranei hai sa ne mutam sa mergem in alta parte iar batrana spune batranului lasa mai bine ramanem aici nu ne mai mutam ca
si asa suntem batrani.
batranul se duce in stanga si tata merge cu batrana in dreapta.
Eu nu stiam ce sa zic, ce inseamna visul.
Am plecat cu tata pana la un magazin, am plecat mai mult ca sa uitam de casa.
Pe drum la intoarcere ne-am intalnit cu preotul satului.
Ne-a invitat in curte sa stam de vorba si la un moment dat ne invita in casa si a spus ca in casa la el nu a mai intrat
nimeni in afara de un instalator care a venit doar o singura data, preoteasa mi-a dat sa mananc o prajitura facuta de dansa
iar preotul a desfacut o sticla de vin din 1800 si ceva.
Si tata ii povesteste parintelui visul sau, iar Preotul spune ca Batrana era Dumnezeu iar Batranul este diavolul.
Eu nu mai stiam ce sa zic asa ca i-am zis ce am patit eu si ce am vazut.
Si mia marturisit ca tot ce am simtit vazut si auzit este adevarat si ca nu era imaginatia mea.
Dar dintr-o ddata imi spune
Da voi nu stiti ca acea casa este Blestemata?
Sau ca a fost parasita timp de 60 de ani?
Au murit 7 persoane in acea casa.
Era exact nr de persoane care simteam ca ma privea in prima zi.
Iar urmatoarea zi veina m-a trimis sa iau o cutie de bere din camera in care am vazut acel chip.
Am lasat usile deschise si am intrat in camera toate cele 3 usi s-au inchis brusc, am luat cutia de bere si un vant din
camera sa napustit asupra mea si o voce de copl a tipat LASSSAAAALLLLL si toate cele 3 usi s-au deschis singure.
Am rupt-o la fuga si usa de la acea camera s-a inchis cu putere spargandu-se geamurile de pe ea.
M-am intors si am vazut acelasi chip dar in interiorul camerei iar geamurile se aflau pe jos bucatele.
seara cand sa intram in camera geamurile se aflau la locul lor pe usa iar pe jos nu mai era nici macar un ciob minuscul.
Il intreb pe tata, o intreb pe vecina daca au pus ei geamurile dar nici unu nu le-a pus.
Puteam sa jur ca geamurile erau pe jos.
Trebuia sa stam 2 saptamani dar nu am apucat sa stam mai mult de 5 zile.
Preotul spusese ca daca vrem face o slujba la biserica pentru noi, dar nu mai aveam timp ca am plecat cu primul tren si am
dormit in gara.
Cand am ajuns acasa mi s-a spus ca acel inger era Sfantul Gheorghe ( Ingerul meu pazitor )
Ceea ce am spus mai sus nu este chiar infricosator fata de alte povesti dar mai infricosator este sa fiti in locul meu.
Era sa uit Acea vecina nu mai locuieste in acea casa, Deoarece luase foc de nicaieri intr-o noapte, au venit pompierii sa
stinga focul iar cand au intrat in casa usa s-a inchis si de atunci nimeni nu i-a mai vazut pe pompieri.
Intamplarile de mai sus sunt reale.
Sper ca nu v-am plictisit dar pentru mine a fost incepurul cosmarurilor.
Buna, da am o poveste reala sunt din bucuresti eu am 27 de ani iar cred ca vrei sa stii adevarul unei povesti auzite si de la bunica mea dar o parte spusa de mine si reala...si eu sunt membru de pe saitul http://www.spectrulrealitatii.ro/ eu am scris povestea HOTEL CISMIGIU poate ai mai auzit-o dar iti spun e 100% adevarata Urmatoarea poveste este una foarte trista si adevarata, lumea trebuie sa stie ce s-a intamplat cu adevarat. Nu am scris aceasta poveste pentru a lua note sau voturi, fac asta pentru a vedea cat de cruda este tara noastra si ca ar trebui sa schimbam cruzimea, vreau ca lumea sa afle adevarul. Deoarece nimeni nu vrea sa spuna ce s-a intamplat cu adevarat dar facand o scurta analiza a ideilor am scris urmatoarea poveste.In urma cu multi ani in Bucuresti in zona universitatii se afla un hotel parasit, intitulat Hotel Cismigiu.
Despre hotelul asta se circula zvonul ca este bantuit de sufletul unei fete de 17 ani (care a murit exact ca in povestea urmatoare )si care nu isi gaseste linistea si se razbuna pe toti care pasesc in hotel.
Totul incepe in felul urmator.In anul 1901 Ion Luca Caragiale a construit beraria Gambrinus iar cu 13 ani mai tarziu adica in 1014 a fost ridicat hotel Palace numit si Hotel Cismigiu.
In 1948 hotelul a fost confiscat de catre regimul comunist pana la revolutie iar in 1990 hotelul Cismigiu a devenit Caminul academiei de teatru si film si sustinatorul unei povesti tragice.
Intr-o zi de iarna in fata unui lift de la etaj se afla doua persoane, o fata si un baiat. Baiatul fiind generos cum trebuie sa fie, a poftit-o pe fata sa intre prima in cabina liftului.
Usa liftului s-a deschis iar fata a pasit in cabina cazand in gol in casa liftului.
Timp de trei ore nimeni nu a intervenit sa o ajute, sa o salveze sau sa o duca la spital.
Fata nu murise pe loc.
Dupa 3 ore fata nu a mai rezistat, dandu-si duhul.
Incepand cu parterul au aprins lumanari, Scara fiind impanzite pe o parte si pe alta cu lumanari aprinse pana in garsoniera in care locuia fata.
Dupa atatia ani nimeni nu stie nimic, nu exista nici poze cu fata dar nu se cunoaste nici macar numele fetei.
Dupa cativa ani Hotelul cismigiu fostul camin al academiei de teatru si film a devenit locul preferat al boschetarilor si al satanistilor.
Se spune ca cine intra in acel hotel si stia adevarul despre acea fata dar ii era frica sa spuna ramanea mut ca forma de razbunare.
Cativa satanisti au marturisit ca au vazut fantoma fetei cazand in putul lifrului uitandu-se la acel baiat. Si ca le-a aratat adevarul facandu-I sa se intoarca la Dumnezeu.
In urma cu 3 zile inainte sa scriu aceste randuri am fost sa vad Hotelul Cismigiu.
Am facut cateva poze dar ceva imi spunea sa nu intru.
Era un aer ce nu am cuvinte sa il deschriu, un aer inabusit, umed, racoros cu miros de mobilier vechi.
Va recomand sa ascultati vama veche cu melodia Hotel cismigiu si sa recititi actiunea trista a povesti.
Cam atat am avut de spus.
Lumea trebuie sa stie.
Da
odata am mers cu varul meu la magazin sicand ne-am intors in spatele nostru a fost o femeie ce a spus ca ne bate daca nu mergem asc dar noi eram aproape de ulita si s-a dat dupa mine si am cazut intr-o balta ca atunci cand am mers cu doua seri inainte a plouat si toata am fost unda am avut si telefonul la mine si cum am cazut mi-am spart telefonul toata noaptea nu am dormit si varul meu dimineata pe la 5:00 m-a strigat afara eu am plecat si a spus sa mergem sa vedem cine ne-a speriat aseara si cand am mers am ajuns la casa acelei femei de unde iesise dar femeia aceia era deja moarta de 21 de ani.ne-am speriat si am mers acasa si tot in acea zi pe la 12:05ziua am mers la parinetele de la biserica si a facut o rugaciune asupra mea si asupra lui.
O poveste de groaza scrisa de mine, o sa va speriati. Sper
Cand am intrat in casa era lumina aprinsa am zis ca am lasat-o eu aprinsa m-am dus la baie sa ma spal pe maini in cada era plin de sange cand m-am uitat mai bine ce sa vezi... Un cutit. m-am intrebat ce-i cu el. (Ce credeti ca era?) (Raspunsul v-il zic la sfarsitul povestei) Dupa ce ma uit mai pine vad niste ochi, cazuti in cada. Am plecat din baie si m-am dus in dormitor acolo era o fata verde plina de sange cu parul lung si albastru care era un zombie. Continuarea povesti Casa Cu Cadavre in partea a-||... partea a doua va fi scrisa peste 2 ore
Am 10 ani si as vrea sa va spun ceva ce mi sa-ntpmlat.
Odata cand dormeam am simtit forte frig, m-am sculat si aud o voce foarte stranie dupa, inchid ochi si ma culc din nou dupa, ma duc la baie dupa, aud din nou voce ma intorc si vad un copil, ma intorc, ca sa ies din baie dar usa este inchisa, iar dupa vad o lumina albastra si dintrodata a inceput sa ploua, sa tune si sa fulgere usa se deschide iarn dupa brusc furtuna inceteaza, ma duc repede in pat si ma culc.
Credetima chestia asta este forte reala
Mai eu traind intr-o casa bantuita ce sa mai zic pai sa vedem ma trezesc dimineata si observ televizorul deschis ceva normal pentru casa mea si mi se pare ca aud pasi si merg sa ma uit deodata se aude ceva sparganduse in bucatarie si merg sa verific totul era pe jos cautand pe acolo nu ma intrebati ce nu aveam nici cea mai vaga idee gasesc o poza cu o fetita si un baietel, gemeni blonzi cu ochii albastri am lasat-o pe masa si exact atunci se aud rasete de copilasi ma intorc in camera mea si vad ca erau doua papusi care semanau cu copilasii aia si deodata mi-a venit sa plang m-am asezat jos si parca am simtit o mana pe umarul meu si cand m-am uitat era acel baietel si stiti parca ma intelegea ma uitam intens la el cand am simtit cum ma ia cineva de mana cand ma uit era fetita care plangea si ea (si ca tuta am intrebat-o de ce plange )si mi-a raspuns ca e cineva rau in bucatarie si ca vrea sa imi faca rau si atunci m-am speriat rau de tot si am sunat-o pe mama sa vina repede acasa si cand a venit mi-a spus ca a vazut in bucatarie pe cineva cu pelerina neagra asa ca a trebuit sa ne mutam in alta casa dar ironia e ca ne-am mutat intr-o casa mi bantuita dar nu cu spirite rele acum e amuzant
AndradaNicoletaRaluca întreabă:
Andrei_Cosmin_1982 întreabă:
SaLonYcaSustineToateCampaniiletpu întreabă: