Cine suna?
Povestea asta am auzit-o de la un prieten.Nu stiu cat este de adevarata.
Se facea ca intr-o zi Mihai, un elev rebel mergea spre casa.Pentru a se da mare in fata prietenilor sai, cumpara o papusa din colectia Mary de la magazinul de jucari careia ii dadu foc la ochi cu o bricheta.Seara viitoare Mihai ramase singur acasa, intrebandu-se de ce au intirziat parintii lui 5 ore.Atunci suna telefonul. Mihai raspunse. O voce ca de copil ii spuse'Buna, sunt Mary, sunt in fata mallului, hai sa ne jucam!'. Mihai inchise speriat telefonul dar acesta iar suna.Atunci luminile se arsera. Mihai raspunse.Era aceeasi voce de copil care spuse'Buna, sunt Mary, sunt in fata supermarketului, hai sa ne jucam. Mihai ingheta si cu vocea intretaiata.Era aceeasi Mary. Ea zise'Buna, tot eu sunt, sunt in fata casei tale, hai sa ne jucam'. Mihai se uita in jur. Dar vocea lui Mary era tot mai rasunatoare si spunea'Eu am fost baba oarba, acum e randul tau!'
Si nimeni nu l-a mai vazut pe Mihai vreodata.
Sall este adevarat care mi s-a intamplat in viata
cand aveam 12 ani parinti pei erau plecati si mi-am chemat 2 pe nume andrei si giuli
si era 11, 00 sau 10, 00 nu mai stiu in fine
am iesit afara
la luna plina si am auzit deodata auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu neam speriat de groaza si am auzi o zoce : plecati plecati veti muri in durere daca ni plecati dar noi nu am plecat iar domineata la 10 au venit parinti si am chemat preotul si a zis ca casa e bantuita mie mi-a fost frica cand am auzit cand a zis preotu ca casa e bantuita
si nuam visat si nu va mint
Am 10 ani si as vrea sa va spun ceva ce mi sa-ntpmlat.
Odata cand dormeam am simtit forte frig, m-am sculat si aud o voce foarte stranie dupa, inchid ochi si ma culc din nou dupa, ma duc la baie dupa, aud din nou voce ma intorc si vad un copil, ma intorc, ca sa ies din baie dar usa este inchisa, iar dupa vad o lumina albastra si dintrodata a inceput sa ploua, sa tune si sa fulgere usa se deschide iarn dupa brusc furtuna inceteaza, ma duc repede in pat si ma culc.
Credetima chestia asta este forte reala
Sa va spun eu o poveste adevarata
Cum mi-am pierdut cei mai buni 3 prieteni
Intr-o dupa-amiaza frumoasa de vineri ma intorceam de la scoala impreuna cu inca patru colegi:Annet, Daiana, Laurentiu si Albert. Totul parea ca a fi o zis normala insa nu avea sa fie deloc asa Trecand pe langa o casa care in ziua anterioara nu era acolo avea sa se intample ceva ce nimeni nu si-ar fi imaginat. Deci, trecand pe langa aceea casa aerul se faca dintr-o data foarte frig ca la -10 grade iar noi eram in luna iunie, iar aceasta schimbare de temperatura fusese dor in preajama casei si deodata in fata casei aparu o batrana cu gatul si fata taiate care se indrepta spre noi cu un cutit colegul meu Albert mai curajos spuse ca el nu se teme si se apropie de batrana cat pe ce sa o loveasa insa aceasta disparu iar pe zidul casei aparu scris cu sange " Va veti gasi sfarsitul diseara inainte de ora 24:00"Vazand eu aceasta amenintare ma trecura fiori insa colegi mei incepura sa rada continandu-si drumul, dar eu ramasem surprinsa la acest lucru.
In accea seara am fot chemati la scoala pentru un proiect iar la intoarcere Albert spuse" eu ma duc sa-mi gasesc sfarsitul" si incepu sa rada intrand in casa de unde se auzi imediat un urlet ca de lup.Surprinsi Annet, Daiana si Laurentiu intra si ei urmati de mine. Intrand in aceea casa parea a fi o casa normala insa raul urma sa-si faca aparita.Deodata de la etajul al doilea se vazu o lumina care nu parea a fi una omeneasca. Urcara-m noi insa nu gasira-m nimi suspect Laurentiu insista sa uracam la etajul 3. Ajunsi acolo eu dandu-mi seamna le zic "Cum sa fim noi la etajul 3 cand aceasta casa are doar 2 etaje, am observat ieri. Cei trei atunci spusera sa inaintam pentru ca nu avea ce sa ni se intample insa nu avea ei de unde sa stie Deodata din intuneric aparu o fiara pur si simplu doar asa o pot numi cu ochi negri, fata mutialat si cu un cutit implunata fix in inima Speriati alegaram rapid la primul etaj unde dadu-se de Albert care era pe moarte nu mai avea nici carne pe el insa ura indurerarat sa-l ajutam. Speriati alergaram la usa care insa era inchuiata. Daiana ramase langa Albert care era deja mort insa noi cand ne intorse-m urlara-m la Daiana sa alerge pentru ca in spatele ei se afla aceea batrana cu gatul taiat care vroia sa o loveasaca cu un topor in cap. Daiana speriata se intorse si atunci aceea fiara o lovi direct in cap taindu-i capul in doua.Atunci pe loc nu mi-ai venit sa cred ca mi-am pierdut cea mai buna prietena ca nici nu stiam cum sa reactinez. si deodata izbugniram in plans, insa Laurentiu si Annet ma ridicara de jos suparati si eu spunandu-mi ca trebuie sa gasim rapid o iesire
Atunci inaintaram inainte insa eu ma impiedecarm intr-o carte in carte scria despre un cimitir care era chiar sub aceea casa speriati nu mai stiam ce sa facem Annet se gandi sa cautam in toate camerele poate gasi o usa sau ceva de unde sa iesim.Intram in multe camere dar ultima in care intraram era dezastruasa, pe jos era plin de schelete de oameni si de sange iar deoadata aparu din nou lumina pe care am vazut-o si cand am intrat prima data in casa care se apropia de noi ceva o ridica pe Annet in aer si incepura sa-i rupa oasele, dupa care o trantira la pamant, noi incercaram s-o salvam insa ceva nea tratit pana in perete luand-o pe Annet. Speriata am inceput sa strig insa Laurentiu m-a prins de mana si mi-a spunca trebuie sa plecam insa ia-m spus ca nu o pot lasa pe Annet aici dupa cate minute de reculegere am plecat s-o cautam insa no gasiram dar cand intraram intr-o camera Annet era in catuse iar in spatele ei se aflau niste tepi, cand am incercat sa-i dezleg catusele tevi au inceput sa vina catre ea omorand-o chiar in fata mea.Atunci m-am aruncat la pamant insa Laurentiu m-a tras de mana sa plecam pentru ca aceea lumina se apropia in cautare de noi victime cand sa iesim ceva incercara sa ne traga inapoi in camera insa am reusit sa iesim afara iar cand am iesit si eu ma uitaram in spate casa disparura ca prin minune iar jos nu mai era decat o poza cu cei trei prieteni ai mei care disparura pentru totdeauna si lantisorul Annet-ei si un bilet pe care scria "Pretuiestel asa cum l-am pretuit si eu." iar atunci am obsevat ca orologiul bateam ora 24:00 si atunci mi-am aud aminte de mesajul de pe zid.Au trecut 4 ani de atunci si de fiecarae data cand trec prin acel loc care acum este doar un spatiu gol imi vad prieteni si imi aduc aminte de ceea ce s-a intamplat acolo, ceea ce n-am sa uit niciodata pentru ca mi-am pierdut cei mai buni prieteni... D-zeu sa-i Ierte
Sa va spun eu o poveste adevarata
Cum mi-am pierdut cei mai buni 3 prieteni
Intr-o dupa-amiaza frumoasa de vineri ma intorceam de la scoala impreuna cu inca patru colegi:Annet, Daiana, Laurentiu si Albert. Totul parea ca a fi o zis normala insa nu avea sa fie deloc asa Trecand pe langa o casa care in ziua anterioara nu era acolo avea sa se intample ceva ce nimeni nu si-ar fi imaginat. Deci, trecand pe langa aceea casa aerul se faca dintr-o data foarte frig ca la -10 grade iar noi eram in luna iunie, iar aceasta schimbare de temperatura fusese dor in preajama casei si deodata in fata casei aparu o batrana cu gatul si fata taiate care se indrepta spre noi cu un cutit colegul meu Albert mai curajos spuse ca el nu se teme si se apropie de batrana cat pe ce sa o loveasa insa aceasta disparu iar pe zidul casei aparu scris cu sange " Va veti gasi sfarsitul diseara inainte de ora 24:00"Vazand eu aceasta amenintare ma trecura fiori insa colegi mei incepura sa rada continandu-si drumul, dar eu ramasem surprinsa la acest lucru.
In accea seara am fot chemati la scoala pentru un proiect iar la intoarcere Albert spuse" eu ma duc sa-mi gasesc sfarsitul" si incepu sa rada intrand in casa de unde se auzi imediat un urlet ca de lup.Surprinsi Annet, Daiana si Laurentiu intra si ei urmati de mine. Intrand in aceea casa parea a fi o casa normala insa raul urma sa-si faca aparita.Deodata de la etajul al doilea se vazu o lumina care nu parea a fi una omeneasca. Urcara-m noi insa nu gasira-m nimi suspect Laurentiu insista sa uracam la etajul 3. Ajunsi acolo eu dandu-mi seamna le zic "Cum sa fim noi la etajul 3 cand aceasta casa are doar 2 etaje, am observat ieri. Cei trei atunci spusera sa inaintam pentru ca nu avea ce sa ni se intample insa nu avea ei de unde sa stie Deodata din intuneric aparu o fiara pur si simplu doar asa o pot numi cu ochi negri, fata mutialat si cu un cutit implunata fix in inima Speriati alegaram rapid la primul etaj unde dadu-se de Albert care era pe moarte nu mai avea nici carne pe el insa ura indurerarat sa-l ajutam. Speriati alergaram la usa care insa era inchuiata. Daiana ramase langa Albert care era deja mort insa noi cand ne intorse-m urlara-m la Daiana sa alerge pentru ca in spatele ei se afla aceea batrana cu gatul taiat care vroia sa o loveasaca cu un topor in cap. Daiana speriata se intorse si atunci aceea fiara o lovi direct in cap taindu-i capul in doua.Atunci pe loc nu mi-ai venit sa cred ca mi-am pierdut cea mai buna prietena ca nici nu stiam cum sa reactinez. si deodata izbugniram in plans, insa Laurentiu si Annet ma ridicara de jos suparati si eu spunandu-mi ca trebuie sa gasim rapid o iesire
Atunci inaintaram inainte insa eu ma impiedecarm intr-o carte in carte scria despre un cimitir care era chiar sub aceea casa speriati nu mai stiam ce sa facem Annet se gandi sa cautam in toate camerele poate gasi o usa sau ceva de unde sa iesim.Intram in multe camere dar ultima in care intraram era dezastruasa, pe jos era plin de schelete de oameni si de sange iar deoadata aparu din nou lumina pe care am vazut-o si cand am intrat prima data in casa care se apropia de noi ceva o ridica pe Annet in aer si incepura sa-i rupa oasele, dupa care o trantira la pamant, noi incercaram s-o salvam insa ceva nea tratit pana in perete luand-o pe Annet. Speriata am inceput sa strig insa Laurentiu m-a prins de mana si mi-a spunca trebuie sa plecam insa ia-m spus ca nu o pot lasa pe Annet aici dupa cate minute de reculegere am plecat s-o cautam insa no gasiram dar cand intraram intr-o camera Annet era in catuse iar in spatele ei se aflau niste tepi, cand am incercat sa-i dezleg catusele tevi au inceput sa vina catre ea omorand-o chiar in fata mea.Atunci m-am aruncat la pamant insa Laurentiu m-a tras de mana sa plecam pentru ca aceea lumina se apropia in cautare de noi victime cand sa iesim ceva incercara sa ne traga inapoi in camera insa am reusit sa iesim afara iar cand am iesit si eu ma uitaram in spate casa disparura ca prin minune iar jos nu mai era decat o poza cu cei trei prieteni ai mei care disparura pentru totdeauna si lantisorul Annet-ei si un bilet pe care scria "Pretuiestel asa cum l-am pretuit si eu." iar atunci am obsevat ca orologiul bateam ora 24:00 si atunci mi-am aud aminte de mesajul de pe zid.Au trecut 4 ani de atunci si de fiecarae data cand trec prin acel loc care acum este doar un spatiu gol imi vad prieteni si imi aduc aminte de ceea ce s-a intamplat acolo, ceea ce n-am sa uit niciodata pentru ca mi-am pierdut cei mai buni prieteni... D-zeu sa-i Ierte:X
I
Sall!Am sa va spun o poveste de groaza! Nu stiu cat de reala este dar am auzit-o de la un prieten.Intr-o seara de sambata prietenul meu privea un film de groaza cu serpi anconda.A doua zi s-a dus la balta cu un prieten de al lui si ia aparut un sarpe de aceeasi culoare si asemanare cu sarpele din film; dar era mai mic.A plecat acasa si cand a ajuns in camera de zi ia vazut pe parintii sai pe podea alaturi de acel sarpe [parintii erau aproape morti,nu stiu cum s-a intamplat asta]pe care l-a vazut la balta. Iubita lui l-a sunat si l-a intrebat ce face iar el i-a zis,, ajutoor, nu stiu ce se intampla.un sa...rpe".Atunci prietena lui s-a dus la el si a ramas socata...prietenul ei era MORT.De atunci nimeni nu la mai vazut pe el, pe familia lui si pe iubita lui
Stiu eu o poveste; Intr-o zi din 1995 s-a nascut... JUSTIN BIEBER(sau cum ii spun eu Justin Biebere)De atunci TOATA lumea s-a SINUCIS! Un om dupa altul! Sa moara Justin Biebere!
P.S:Nu am scris asta ca sa supar vreun "fan" al lui Justin Biebere!
P.P.S:Ce ar fi sa facem o uniune anti ungari! Bovinele alea cu 2 fete(fata malefica si fata malefica2)trebuie goniti la polul sud...ba nu, mai jos de polul sud...sau,poate exilati! Ungurii ar trebui expulzati ca rromii.Sa trimitem toti ungurii in tara lor, sa construim ziduri in jurul ungariei(scriu cu litera mica ungaria pentru ca nu ii respect deloc)si sa tragem9999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999rachete nucleare(in ungaria)si apoi(dupa ce trec radiatiile)sa spargem zidurile si sa impartim terenul fostei "tzari"intre tzarile vecine.
P.P.P.S:Cine e de acord cu mine sa voteze ca ce am scris e inteligent, folositor, amuzant!
AndradaNicoletaRaluca întreabă:
Andrei_Cosmin_1982 întreabă:
SaLonYcaSustineToateCampaniiletpu întreabă: