Depinde de bugetul părintilor tăi, tu poti vrea multe, dar dacă ei nu au bani, te multumesti cu ceea ce vor ei sa ti cumpere, poate primesti o ceapă, ce zici de asta.
Lasa=l pe Mos sa te surprinda Surpriza v-a fi cu atat mai mare!
Hainute, dulciuri, carti de citit...
Toti copiii au innebunit, vor tablete, telefoane, da ce fără tablete si telefoane muriti?
Asta e ce majoritatea copiiilor vor in zilele noastre, ma gandeam ca poate si tu esti acel tip de 'copil'
Eu? Nu m ai sunt demult copil, iar pe vremea cind eram eu mic nu exista tehnologisa de azi, dar mereu mama i mi lua cadouri frumoase, zic mama deoarece nu există moș crăciun sau nicolae, astea sunt povesti in care cred ăia mici. Din păcate si ăstia mari cred in traditia si minciuna asta cu Moșul.
Scuze tehnologia am vrut sa scriu.
Pai nici eu nu sunt copil avand in vedere ca sunt la liceu si nici eu nu am avut aceasta tehnologie, insa ca si copil aveam multe jucarii. Tu ai spus ca nu vrei nici jucarii(e si normal la varsta asta) si nici tehnologie.Atunci trebuie sa te gandesti bine la ceea ce vrei.Nu vrei un animal de companie? Nu vrei sa iti cumpere ai tai o carte pe care chiar o vrei?
Dragă faci o confuzie mare, nu eu am pus intrebarea, eu doar am răspuns fetei care a intrebat, eu nu am 11 ani, eu doar am răspuns la ceea ce ai zis tu, i ai dat o idee de laptop, tabletă, deci uită te m ai sus la fetita care a pus intrebarea cu ce doreste ea de crăciun.
Ok,scuze,nu stiu de ce aveam impresia ca esti fetita cu intrebarea.
Nici o problemă, se intimplă, dar tu ce virstă ai si de unde esti? Scuza mi te rog indiscretia. Sarut mîna.
In ani internationali eu am 15(16 in ani coreeni), normal sunt din Romania dar in acest moment ma aflu in Coreea(fac liceul aici)
Si ai invătat coreeana?
Pai da, de cand eram mica.Mama a fost cea care m-a invatat avand in vedere ca ea era coreeanca(scuze, e bun cuvantul? limba mea romana la momentul de fata e cam ''stricata'').
Da e bun, asa se zice mamă coreeancă si tată coreean, dar al tău cred că este Român nu? Cum te numesti, drăguță coreancă?
Coreeancă scuze sarut mina
Da tata e roman. Uite ca I-au si lectii de romana de pe TPU.Numele meu e Kim AeSook.
E frumos numele tau, Kim. Multa sanătate.
Mersi