| MariaMarya85 a întrebat:

Hey. Sunt foarte trista...
Culoarea parului meu este blond. Este adevarata blonda cu "blondele-s proaste"? Eu nu sunt proasta sad si nici nu vreau sa fiu sad Cine a inventat vorba asta? Mama mi-a zis ca brunetele invidioase, dar eu nu stiu. Dar ma intereseaza daca e adevarata si cine a inventat-o.
Funda, si repet nu vreau sa imi dati site-uri la nici o intrebare!

Răspuns Câştigător
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
De ce trebuie sa judecam un om dupa culoare/infatisare etc?
Fiecare om are talentul si harul lui.
Destepti nu putem fi toti, dar loc pe acest pamant este pentru toata lumea.
Ar fi bine sa iti acorzi incredere in tine, daca tu nu o vei face, nimeni nu o va face sa stii...
O zi frumoasa sa aihappy

9 răspunsuri:
| CataC a răspuns:

Nici cea mai inteligenta nu esti daca vii cu intrebari de-astea.

| MariaMarya85 explică (pentru CataC):

Si tu nu esti cel mai inteligent daca iti bati joc de lume. Asa ca, mars!

| CataC a răspuns (pentru MariaMarya85):

Nu fi necioplita ca eu ti-am vorbit frumos. Roag-o pe mama ta sa te si educe daca tot iti raspunde la intrebari.

| neutrino a răspuns:

Niciodata nu iese fum fara foc.

| sublime89 a răspuns:

Prin partile astea de lume, brunetele sunt majoritare, si majoritatea a tachinat tot timpul minoritatea. Daca era invers, si blondele erau majoritare, probabil s-ar fi spus ca brunetele sunt proaste. Nu s-a dovedit niciodata ca ar fi vreo legatura intre inteligenta si culoarea parului.
Uite, ca sa stai mai linistita, gandeste-te la popoarele din nordul Europei, unde sunt si cei mai multi blonzi. Probabil ai auzit ca Norvegia, Suedia, Danemarca sau Finlanda sunt cele mai civilizate tari din lume, cu un nivel de trai foarte ridicat, deci si cu cei mai inteligenti oameni.

Răspuns utilizator avertizat
| rememberme24 a răspuns:

Nu poti judeca inteligenta unui om dupa culoarea parului, parerea mea.Niciodata nu am crezut in asa ceva.Si eu am o verisoara blonda din nastere si nu este deloc proasta : a absolvit ASE-ul si acum are o slujba super buna.Nu stiu de unde a aparut ideea asta total eronata(probabil cineva a studiat mai multe persoane si a ajuns la concluzia asta.Insa nu e bine sa judeci pe toata lumea dupa cum arata), dar nu te intrista gandindu-te la asta. Daca cineva te sicaneaza cu asta, spune-i ca doar oamenii prosti judeca pe cineva dupa culoarea parului.Si ai incredere in tine:tu stii ca nu esti proasta, stii cum esti de fapt.Nu lasa o idee aiurita sa te intristeze.

| YroxyY a răspuns:

Nu baga in seama toate prostiile
sunt doar mitur
nu e adevarat

| YroxyY a răspuns:

La mine in clasa o fate e blonda si e printre cei mai inteligenti