| Mariinaa a întrebat:

Hey!
Sunt noua in cea ce consta,, a avea un blog" si cer ajutorul celor cu experienta care ar putea sa-mi spuna lucruri esentiale (doar daca se poate)adica sa pun un aspect, poze, chestii de genul asta!
Multumesc celor care imi vor raspunde si munca celui mai bun raspuns va fi rasplatita!happy

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna. Pe un blog iti exprimi de obicei pareri personale despre diferite evenimente, fapte, lucruri etc scriind articole (desigur, poti publica si poze, muzica etc.). Pentru a avea un blog iti trebuie un domeniu sau subdomeniu. Domeniul este contracost iar daca vei cumpara unul vei avea un nume de genul numeletau.ro sau numeletau.com si asa mai departe. Iar subdomeniile sunt in general gratis dar dezavantajul cel mai mare este ca vei avea un nume la blog ca de ex numelebloguluitau.numelesubdomeniului.ro
Pentru inceput iti poti crea un blog pe blogspot.com sau wordpress.com. Daca te mai pot ajuta cu ceva nu ezita sa ma intrebi intr-un comentariu :)
Si ca sa iti faci idee cam cum arata un blog, uite unul interesant: www.pavel.romascani.ro (e al unui student, nu al meu. desi si eu am un blog, nu imi place sa-mi fac publicitate mascata:D)

0 răspunsuri: