Ciudată? Nu, nicidecum. Și eu am câteva chestii preferate ca tine(câteva din ele diferă un pic de ale tale și sunt mult mai în vârstă ca tine). Am descoperit că nu îmi asigură un job, rămân hobby-uri.Doar părinții cu bani, cunoștințele cu bani sau talentul nativ te-ar salva pe ce dorești. Eu încă îmi caut și acum o direcție clară în carieră, fără cunoștințe, saci cu bani sau talent nativ. Pregătește-te de multe multe eșecuri!
Nu te lasa de electromecanica, o sa castigi peste 1000€ in Romania cu experienta, dupa ai timp cu cantatul cand ai banii tai sa deschizi orizontul dorit sa mergi mai departe sau nu.
Va mulțumesc tuturor că mi-ați radpuns la întrebare
Cântatul chiar îmi place dar bine înțeles nici eu nu văd neaparat o mererie de viitor din asta
Doar că eu la profesionala la care sunt acum se fac doar 11 clase iar după pot să merg la un liceu care e la zi
O să vreau să îmi continui studiile dar nu pe acest profil aș putea să merg pe alt profil de exemplu bucătar-ospătar sau arte
Orice altceva nu neaparat să fie muzică..cum ați spus și voi o să practic muzica ca hobby
Pe ce profil aș putea să merg mai departe după ce termin cls 11 sau cum ar trebui să procedez ca să am o meserie cât de cât bună
Doar ca idee pentru a vă putea ajuta și mai mult in a îmi da un sfat bun, îmi place să gătesc, fotografia, puțin și matematica și să scriu diferite citate sau chiar povesti)
Sper că nu par vreo ciudată
M-aș bucura enorm de mult dacă o să mă ajutați
O să mă pregătesc fiindcă este exact ca la tine fără cunoștințe, talent nativ sau bani
Doar că nu stiu dacă se poate să merg pe alt profil după ce termin pe elcectro
Aici mă depășește sfatul și nu vreau sa te îndrum greșit.
Ciudată? Nu, nicidecum. Și eu am câteva chestii preferate ca tine(câteva din ele diferă un pic de ale tale și sunt mult mai în vârstă ca tine). Am descoperit că nu îmi asigură un job, rămân hobby-uri.Doar părinții cu bani, cunoștințele cu bani sau talentul nativ te-ar salva pe ce dorești. Eu încă îmi caut și acum o direcție clară în carieră, fără cunoștințe, saci cu bani sau talent nativ. Pregătește-te de multe multe eșecuri!
Să termini liceul căci acesta este ceva sigur. Orele de canto și pasiunea pentru muzică le poți cultiva ca hobby în timpul liber.
La Conservator, nu la arta sa picteze.
După ce o să termin lecțiile de canto aș putea să mă înscriu la Conservator?
Deși eu inițial sunt la o profesională pe Electromecanică.
Muzica e o artă, nu doar pictura.
Un liceu de artă are mai multe specializări, cum ar fi muzica https://colegiuldeartasv.ro/category/specializari/
Ea trebuie să termine liceul, în loc să facă lecții de canto iar dacă se duce la un liceu de artă poate să aleagă muzica.
A,da? Ok. Înseamnă că ce am spus eu cu Conservatorul e mai mult decât liceu, e un fel de facultate pe arte.Nu?
Eu nu am zis nimic de Conservator.
Am vrut să zic că un liceu de artă nu presupune doar pictura.
Ok