...eu fac cinste cu bere! *serveste-te *
http://www.strangeshots.com/......39x374.jpg
Felicitari si la multe multe funde pe site! Deja mi-e sete cind aduci vb de suc.
Mersi
Si de care suc vrei?
S-a facut
Iti fac un mixt de cazi pe spate de bun ce e
Daca nu ti-ai dat seama intrebarea a fost pusa mai mult in gluma
Dar oricum de ce te mai obosesti sa raspunzi daca nu ai nimic folositor de zis...vad ca iti cam place sa enervezi oamenii
Uite un sfat: vezi-ti de treaba, ca nu am chef sa raspund la fiecare prost care nimic mai bun de facut decat sa se bage si el in seama pe aici
Şi ce poate fi folositor ca răspuns la această întrebare, care nici întrebare nu e? Şi glumele se pun la T/A!
Pai uita-te la comenturile de mai sus...a mai comentat cineva aiurea in afara de tine? Nu...
Nu mai fi asa cicalitoare si nu te mai lua de toata lumea ca nu prinde bine
Si aici e categoria de "Conversatii", deci se accepta ORICE tip de conversatie...amuzanta, neamuzanta, dramatica si ce vrei tu...asa ca te rog numai comenta daca nici macar nu ai dreptate in ceea ce zici
Nu îmi pasă de ceea ce scriu ceilalţi. Eu am opinii proprii şi nu îmi pasă dacă nu coincid cu ale altora.
Da, dar este irelevantă, că nici întrebare conversaţională nu e şi te-am şi raportat. Irelevanţele se pun la T/A, cum ziceam. Şi am dreptate, atâta timp cât îmi pot susţine argumentele.
Argumentele tale sunt penibile...vad ca tu doar cauti motiv de cearta in loc sa-ti vezi de viata ta de c*cat
Si stii ceva? Ma doare in cur ca m-ai raportat desi e un gest stupid si lipsit de motiv, dar e doar un site, e doar un cont si ma pis pe el si ma mai pis si pe tine
Si nu te mai obosi sa raspunzi ca nici nu am sa citesc comentu si nici nu am sa-mi mai pierd vremea raspunzand unei copile inmature ca tine
Mă, ce frumos caracterizezi tu viaţa mea, când nici nu mă cunoşti. Cazi în penibil şi mai rău. Nu e stupid, am respectat regulamentul site-ului. Şi uşor cu vocabularul ăsta. Vezi că se scrie imatur, imatura dintre noi două eşti tu pentru că ai făcut o postare imatură. De parcă interesa pe cineva că te-ai făcut tu seniorită.
anonim_4396 întreabă:
MadaAwwr întreabă: