| LallyLarisa a întrebat:

3 baieti se cearta pentru mine, inainte erau cei mai buni prieteni si eu imi petraceam (cateodata adica de mai multe ori) timpul cu ei, eram prietenii foarte buni, iar acum POC totul s-a dus dupa ce am aflat ca TOTI 3 ma plac si au inceput sa se certe de fiecare data cand se vad... sad Va rog ajutati-ma! *-* Ce sa ma fac? u.U Fundita! >:

Răspuns Câştigător
| ceaiuldetei a răspuns:

Prietenii care se ceartă pentru o femeie, sunt niște proști. Trage tu concluziile și vezi singură cum stă treaba.

Nu te gândi că e "cul" când trei se ceartă pentru una. E aiurea.

Dă-le pace și nu te mai întâlnic cu ei. Spune-le că sunt imaturi și că tu nu vrei să îți pierzi vremea.

Dacă ei preferă să se certe în continuare, urează-le succes și vezi-ți de viața ta.

Între timp, caută-ți ceva de făcut, detașează-te de toată situația și ai răbdare. Mult succes : )

6 răspunsuri:
| grab a răspuns:

Hmmm, e cam facatura.

alege unul care te atrage mai mult si la restul le dai politicos statutul de amic. happy asta e, viata e grele! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te duce capul sa mergi la ei, sa le spui ca sunteti doar prieteni si ca nu au de ce sa se certe? Chiar era necesar sa pui intrebarea asta?

| LallyLarisa explică (pentru anonim_4396):

I-am zis dar nu ma asculta si asta ma enerveaza -_-

| ALEX2402 a răspuns:

Nu ii baga in seama

| Natyyyyy a răspuns:

Pai ar trebui sa le spui, asta depinde doar de tine!, si ce sa le faci, daca esti asa frumoasa, asta e viata! Si cu buna si cu rele! Fundita?

| LallyLarisa explică:

Scuze pentru categorie dar nu am stiut ce sa pun ca categorie u.U smug