| Mamicaaa a întrebat:

Hey TPU.Am 14 ani si beau energizant mai mereu big grin.Sa mai beau sau nu?laughing

8 răspunsuri:
| Lora a răspuns:

laughing) fiecare cu placerea lui, profu meu de sport devenise dependent de energizant si-o luase razna la un momentdat laughing a reusit sa isi piarda acest obicei.

| Nymphetamine a răspuns:

Nu de mult m-am lasat si eu.Numai bea! Contine taurina si nici nu-si face efectu decat dupa 3 doze.

| Cidul a răspuns:

Buna.
Daca ai inceput de acum,nu e bine. La varstata nu ai nevoie de asa ceva! Chestia cu energizantele e la fel ca si fumatul,se creeaza un fel de dependenta si vei ajunge la un moment dat sa nu mai poti face nimic in ziua respectiva daca nu bei energizante.
Asadar,treptat, incearca sa te lasi si sa scapi de acest obicei care poate deveni periculos. Nu e greu sa te lasi. Mai ales la vasta pe care o ai.
Pe urma poti consuma, dar ocazional.
Numai bine!

| ஐŞtíũíŧōäŗєääAЙDŞtíuíŧoarєaღ a răspuns:

Tatal meu inainte lua baxouri de energizant cu timpul a inceput sa i se faca rau. S-a lasat pana la urma de energizant. Sa nu mai bei!

| ஐŞtíũíŧōäŗєääAЙDŞtíuíŧoarєaღ a răspuns:

Mai inteles gresit rolling on the floor
Tatal meu lua in masina cate doua sticlute din astea rolling on the floor nu tot baxul.

| Mamicaaa explică:

@Nymphetamine: mersi pentru raspuns happy
@Cidul: nu's depententalaughingsa beau ca nesatulalaughingdoar ca beau laughingimi place
@Ştiutoarea:Bine de stiut dar nu beau chiar asa de multlaughing
@Lora:rolling on the floor atunci numai beau ca o iau raznalaughing

| Mamicaaa explică:

Da am inteles gresitrolling on the floor Mai gresim si noi laughing)Mersi oricum pentru raspunshappy

| Mamicaaa explică:

Merci**

Întrebări similare