Poti sa incerci sa nu iti pese de ce cred ei./ poti sa incerci sa vorbesti cu ei, nu trebuie sa iti fie neaparat prieteni. Ideea e, daca ai 3-4 prieteni cu care te intelegi, nu esti singur.
Imi pare rau pentru tine, nu exista o solutie simpla la situatia ta. majoritatea raspunsurilor care le vei primi aici nu te vor ajuta, poate te vor face sa te simti mai prost. incearca sa te imprietenesti cu persoane in juru caruia te simti comod sau confortabil, daca iti place de o persoana (ca prieten vreau sa zic) incearca sa te imprietenesti cu el/ea, in cel mai rau caz te respinge. poate du-te la psiholog sa afli de ce esti asa anxios, gaseste metode sa fi mai articulat cand vorbesti. in general incearca mereu sa faci inbunatatiri la caracterul tau
Eu sunt cam in aceeasi situatie ca si tine, de fapt eram... Nu trebuie sa-ti pese de astfel de persoane carora nu le pasa de tine. De ce ai avea nevoie de niste prieteni prefacuti ca ei care sa te injunghie pe la spate atunci cand nu mai au nevoie de tine prin preajma?
De ce sa fii tu fraierul lor doar pentru ca sa fii admis in asa-zisul grup al lor de "Tipi tari." Fii tu insuti, nu renunta la ceea ce reprezinti si cel mai important, fii alaturi de prietenii tai.
Degeaba ai o armata de prieteni care sunt complet indiferenti fata de tine... daca ai 3 prieteni buni, chiar si 1 singur dar cu care sa te intelegi precum cu un frate...este mai mult decat suficient.
Repet, nu te apropia de astfel de oameni altminteri vei deveni si tu un om care nu e de treaba asa ca ei.
Fii in continuare asa cum esti acum, nu renunta la felul tau de a fii si tine la prietenii pe care ii ai deja, nu cauta sa faci rost de alti prieteni prefacuti.
Un singur prieten bun valoreaza mai mult decat 1000 de falsi din aceia, crede-ma!
Bafta!