anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

happy Am 22 de ani si nu am avut pana acum o prietena, stiu ca e ciudat si rusinos, pana si familia mea incepe deja sa-si puna intrebari si e imi este chiar rusine si nu stiu ce sa le mai zic. Ideea e ca nu pot sa am o conversatie normala cu o fata, sunt si mai timid din fire(nu sunt genul ala tupeist ar fi culmea)si acum increderea mea e la pamant, de altfel nu cred ca sunt asa urat incat sa fie asta problema cea mai mare.Mai nou nu prea mai ies nici in orassad Si cred ca si daca as avea partea proasta ar fi ca nu as sti ce sa fac, m-as face doar de ras. Ceva sfaturi?

20 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Spunele la parinti ca tu nu ai prietena pentru ca sant panarame si vor bani, nu rezista cu un barbat si sant vremuri grele, in loc sa suferi cel mai bine incearca sa-ti croiesti un viitor tu singur, pleaca din tara dupa ce termini facultatea apoi iti faci rost de o femeie de aia din silicon care seamana mult cu una reala, in caz ca ai nevoie sa faci sex.

| M25M a răspuns:

Obisnuieste-te cu gandul ca sunt sanse sa ramai singur si sa mori singur.

| anonim_4396 explică (pentru M25M):

De murit oricum moare singur. Nu vine nimeni cu tine pe "lumea ailalta" in eventualitatea in care una exista.

| M25M a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu ma refeream la moarte.

| mgtow a răspuns (pentru anonim_4396):

Pe lumea cealalta ar merge sotia decedatului sau iubita dupa ce moare si ea, dar la cati parteneri a avut inainte aia o sa-i ia multa vreme sa ajunga la jumatatea ei

| anonim_4396 explică (pentru M25M):

Dar la ce?

| M25M a răspuns (pentru anonim_4396):

Ma refer ca nu ma refeream la moarte propriu-zis. Tu ai atins oarecum o tematica filosofica( suntem sau nu singuri cand murim, chiar daca suntem incojurati de oameni). Ma refeream ca o sa ramana asa pana va muri.

| anonim_4396 explică (pentru mgtow):

Tie nu ti se pare ca exagerezi cu femeia de silicon? La fel de bine ai putea lua un barbat de silicon, fiindca diferenta in utilizare nu e asa sesizabila. Rolul unei femei nu e doar de a fi material de sex cu țâțe, adică o cârpă. Pentru tine toate femeile sunt curve, dar tu oricum la gesturi curviștine te rezumi cu ele. Nu ti se pare ca perspectiva ta pică undeva?

„Femeile vor bani". E bine dacă vor bani și pot să producă ele bani pe cont propriu. Așa e relativ normal. Că vor doar banii tăi și tu să le tratezi ca prințese, asta e, e vina ta că numai asemenea femei atragi sau cauti.

| mgtow a răspuns (pentru anonim_4396):

Lasa ca vezi tu cand o sa ai muiere si cand vei fi inselat cum e o sa-ti aduci aminte de mine cu varf si indesat, numai ca de frica ca nu stiti sa va faceti o oala de ciorba si felul 2 stati cu ele.

| DarkOrbitMoon a răspuns (pentru anonim_4396):

Sofer oricum nu va intelege. laughing

| mgtow a răspuns (pentru DarkOrbitMoon):

Asa e lumea, fiecare cu ideile personale, sectorsweep si-a dat cu parerea nu are dreptate in tot ce zice, si eu stiu ca nu am dreptate in tot ce zic dar la necaz si suparare asa ne descarcam

| Sociopat a răspuns:

Poti aplica pentru postul de Papa.

| mont a răspuns (pentru Sociopat):

Vezi sa nu laughing amuzant raspuns, dar ireal si fara a il ajuta cu ceva pe cel care a pus intrebarea.

| mont a răspuns:

Pentru a avea o prietena trebuie sa ai mult bani, dar stai linistit, poti trai si fara prietena, nu e obligatoriu sa ai, nu toata lumea are si nimeni nu a murit din atat. Viata e frumoasa si fara prietena, poti sa te distrezi, sa calatoresti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fiule, e simplu.

1. Esti cam prostanac. Ti-ai face si tu o prietena ca sa nu rada lumea de tine, pentru ca lumea proasta oricum rade din orice motiv de capra vecinului.
Pe tine trebuie sa de doara in c u r i s o r de toata lumea.
2. Parintii au obligatia cel putin morala sa te intretina pana cand iti poti forma singur o cariera si iti asiguri existenta de unul singur. Ei n-au indatorirea sa-ti gaseasca tie o prietena si nici tu sa le aduci una. A avea o relatie te priveste doar pe tine. Si trebuie sa-ti placa, sa vezi ca te ajuta cu ceva pe un anumit plan, nu doar sa fii in rand cu turma ca asa vezi ca se intampla in jurul tau. Nu exista un scop universal in viata, faci ce vrei cu viata ta, in afara de a ti-o lua.
3. Ca sa ai o relatie trebuie sa vrei o relatie. Esti sigur ca ai vrut vreodata asta? Odata ce esti sigur "instructiunile" vin de la sine, nu trebuie sa-ti mai dea cineva sfaturi, gen cum abordezi o fata. Ele oricum nu prea abordeaza, ele doar selectioneaza. Nu e o lege, dar asa se intampla, naspa, nu?

| a3e6u9 a răspuns:

Sfatul meu e să nu alergi după femei, aleargă după bani și vor alerga femeile după tine, indiferent de cum arăți, cum te comporți, etc. Succesuri! happy

| CatelusaCuParulCret a răspuns:

Nu conteaza daca ai sau nu prietena, conteaza daca esti tu fercit. Hai nu mai boci degeaba. vei gasi o fata potrivita dar nu trebuie sa fii disperat. Cand o sa fie o sa fie.

| Sucigan_Razvan_1999 a răspuns:

Nu prea ma pricem la relatii dar ar trebui sa iti faci curaj si sa vorbesti cu o fata pe care o simpatizezi, nu te teme, nu are de ce sa-ti fie teama nu se intampla nimic. Spunele familie tale :"Nu am gasit fata care sa-mi placa "dar ai o varsta destul de inaintata. Bafta.

| biafresh a răspuns:

Timiditate e ca un handicap, dar nu-ti face probleme. Sunt sigura ca acum doar nu ai gasit persoana potrivita vu care sa te simti in largul tau. Cine stie cum situatia se poate rasturna. Sunt sigura ca viata te va ajuta sa gasesti pe cineva, dar poate acum nu e momentul.

| rEdMaNcL a răspuns:

Baga si tu ceva tarie la bord inainte de intalnire, si tupeul vine de la sine.